Happy New Year!

Jag önskar alla en riktigt trevlig, glad och strålande kväll och att det nya året ska föra med sej massor med bra! Jag hoppas alla har ett super årsavslut!

Jag själv ska ju jobba. Så jag får fira med älsklingen, Victoria och Philip. Vi ska nog ha så trevligt så. Vi har fått godkännande att dricka en flaska champagne från chefen. Ska bli trevligt.
Philip är en väldigt märklig hungerisk (hungarisk? - men usch, jag vet inte längre hur man säger Hungary på svenska.. hjälp???) människa, som jobbar natt på hotellet som portier. Väldigt mysco karl. Ska bli intressant att se hur han beter sej på nyårsafton på jobbet. Ska iaf vara lugnt, bara 90 pers övernattar hos oss inatt, så det borde vara en rätt slapp natt. Imorgon ska jag sova. Idag blev jag väckt två gånger av bagage människorna (men nu är det bara en väska kvar som är försvunnen), och en gång av Jacek. Fast han är förstås alltid välkommen att väcka upp mej, för han är väl den enda som står ut med mitt humör före en kopp kaffe nuförtiden. Hehe.



1 down - 2 to go

Yay! Min vaska kom! Och imorgon borde var andra komma. Den med ragbrodet och osten.. (den osten tror jag vi slanger ogonaboj)
Men vart Heuri's forsta vaska har tagit vagen vette fan.. Borta?

Sista veckan på 2009

Suger.
Alltså, come on.
Förlorat bagage - två gånger! (well, tre egentligen)
Varit utan min älskling i en och en halv vecka. Och hamnat att jobba första natten han var hemma.
OCH hamnat att stå ute i regn och rusk i en timme för att försöka igång hans bilfan som inte startade imorse när jag skulle hem från jobbet!
Bah!
Fick som tur var skjuts hem till honom med Lucas efter alla roliga startningsförsök (provade startkablar, rulla igång den etc etc).
Sen ringde dom från flygfältet och väckte upp mej efter en times sömn och sa att dom hade hittat vårt bagage. Alla tre väskor i Amsterdam..?!? What the..?! De skulle komma idag på eftermiddagen. För någon timme sen ringde de och sa att bara en väska kom igenom, men att dom väntar på de andra. Den ena väskan skulle de komma hit med snarast. Börjar kännas länge sedan nu...
Jag jobbar hela nyår. Natt. Men det är ok. Älsklingen jobbar imorgon natt också, så vi får "fira" tolvslaget ihop. Ska försöka påbörja det nya årt lite bättre än vad det här året verkar sluta. Haha. Ibland finns det inga ord.. Suck.
Igår var jag på lite beauty treatment hos en tjej som jag och Heuri nyligen hittat på som kör med vaxning och manikyrer etc. Så jag passade på att få bort vinterpälsen. På vägen hem stannade jag även till hos frissan, så nu är men fin i håret och slipper dessa förargliga kluvna toppar! Jajjemen! Kort blev det. Men hon verkar ha gjort ett bra jobb. 37 euro för tvätt, klipp och fön. Det mina vänner ska ni veta är riktigt billigt för Dublin. :) Yay! Och bara 10 minuter ner på gatan! Fint fynd jag hittade på i regnet!
Ja, och usch vad det regnar. Tur att min nya skidjacka är vattentät. Men jobbigt var det imorse. Och vad är det med folk i det här landet?? INGEN har startkablar i bilen!! Vad i..??!! Det har väl alla där hemma? Iaf harnjag alltid haft det i alla bilar jag någonsin kört. Skumt det där.
Älsklingen fick åka buss till jobbet idag. Och han kom dit tidigt och försökte fixa bilen, men tyvärr verkar det som att lilla Micran har lagt av nu.. Hehe.. (nej, borde inte skratta, jag tror den bilen har planerat att detta skulle hända när jag körde, den tycker nämligen inte om mej.. kan bero på att jag aldrig sagt ett gott ord om den, men vad gör man då..?)

Lapland Xmas 2009

Was ABSOLUTELY fantastic!
Så kul vi hade! Och min lilla brassepojke hade sååå kul!
Inte helt smidigt gick det dock. Dom tappade bort vårt bagage både på vägen dit och på vägen hem. Så min stickade bruna tröja vill jag inte se på ett tag nu för den har jag fått titta på i en vecka. Var även försenade på hemvägen så vi missade vårt connecting flight och fick övernatta i Helsingfors. Men det var rätt kul det med. :)
Bildbevis
Resan påbörjas. Borttappat bagage etc, men lika glada var vi! Drack min kära Lapin Kulta på planet från Dusseldorf. Nam.
Pappa och sis hämtade upp oss på Rovaniemis tågstation. Eftersom mitt bagage som sagt var borta hade pappa tagit med mammas jacka åt mej. Storlek - enorm? Ja, varför inte?
Vi stannade till på Rovaniemis tomteland. :) Kallt tyckte Heuri, och då var det ändå bara -9. Haha.
Mycket ljusare än så här blir det inte. Men kallare redan nästa morgon. -17 tror jag vi upplevde på vår promenad. Frost i håret hade jag och mammas utstyrsel på, tills jag fick komma iväg och inhandla ny skiddräkt för en saftig summa. Jaja, det funkar. Den gamla var till åren ändå. :P
Renar finns det förstås massor av.
Och dom ska förstås matas. Och snöänglar ska det ju göras. :)
Det ger imma på raserglasen.
Family time @ Christmas
Jag brukar få agera tomte i famljen, och så även i år. Foxy fick ju helt klart bästa klappen. Snyggaste skorna ever att gå ut i snön med så hon inte skullle frysa tassarna av sej!
Självklart ska det även skidas slalom på julen i Lappland, och då även lära herr Brazilien hur man åker. Ehm, det gick juh.. eh.. haha.
Det kördes även snöskooter och grillades korv i en kota. Och sågs mer renar.
Allas vår bästa Jussi visade oss runt på fjällen. Han har även lovat mej ett jobb uppe på baren han och frugan håller på och bygger om jag vill  upp och jobba nästa vinter. Liiiiiite sugen man är då...!
Sen var det vinterbad på gång. I snön eller vaken - vilket man ville. Heuri vågade sej faktiskt på ut i snön, men det måste erkännas att sis tar första pris. Hon gick i vaken. Inte bara en gång - utan två! Go girl!
Jag satt inne i värmestugan och värmde bort imman från raserglasen vid brasan jag. Fegis - det är jag det!
Ni får ursäkta skillnaden i kvalité på bilderna, men när det blir så kallt som -27 grader ute så är det svårt att koncentrera sej på allt annat utom den stickande kylan i fingrarna.
Ehm, ja.
Så var min jul! Hur var er?? :D

Here we come!

Luosto, Lappi, Suomi-Finland!

2h till vi checkar in.
2h efter det flyger vi.
Och 8,5h senare landar vi i Kemi.
Snart ar jag hemma!


Pepparkakor x 3

Nu är det tredje gången jag bakat pepparkakor i år. En gång här hemma, en gång hos Jacek och en till gång här hemma. Men den sista satsen ska få ätas upp på jobbet. Min lilla julklapp till mina kolleger. Eftersom alla i huset är borta över jul, så är det ju ingen vits att spara på dem... Hihi.
Har även städat huset.
Och packat.
Och nu ska jag hoppa i duschen och vänta på att Heuri ska komma hem, så vi kan åka!!! Yay! Vet inte om jag åker på jobb tidigare än honom, för han slutar en timme före jag behöver fara i princip... Men han kommer nog efter!

Up up and about

Aaaahhh... Vad skönt.
Ingen som ringde mej tidigt från jobbet och bad mej komma in. Ingen som störde min fina nattsömn. Det var väldigt korvigt att sova med pyjamas och två täcken dock, men jag tycker om när det är varmt och gosigt, och när man sover ensam får man bylta på sej..! Hihi!
Pratade nyss med min älsklade Linda-loo över skype i över en timme, och nu ska jag stiga upp och fixa med lite frukost. Jag har inget i skåpet precis, men Heuri kan man sno lite av... Han äter ändå alltid min mat. Hehe.
Och så kaffe förstås. :)

Magen är ett tomt hål..

Nu är det jobbigt. Jag har precis fixat med familjens julklappar efter en stressig dag på jobbet. Gjort allt klart (förutom slagit in dom, för det är jag för trött för idag). Bäddat ner mej. Myst in mej med datorn i knät. Och vad händer? Magen kurrar så mycket så jag är rädd att väcka upp Heuri på övervåningen... Suck. Och ingen mat har jag heller... Kanske jag snor lite rostbröd och ost av Heuri... Vore gott. Med en kopp te. Mmm... Nu var ju problemet bara att stiga upp ur varma sköna sängen igen... Ååååh..

Men perkele, vi har inget kaffe i huset..!


Sista måndagen före jul

Det här skulle vara min lediga dag. Jag skulle sova så länge som möjligt. Jag skulle gå upp på stan i lugn och ro och handla sista julklapparna. Jag skulle baka pepparkakor och dricka glögg med Micke.
Men.
Så ringer chefen.
Och eftersom jag i princip är den enda som inte är på semester än, så är det jag som blir uppringd när någon sjukanmäler sej.
Happ, dags att stiga upp då.. Borde ha gjort det tidigare. Då hade jag i lugn och ro kanske kunnat göra allt jag tänkte ändå. Men jag har latat framför datorn i över en timme nu. Bara för att.

Oh, he cracks me up.. :)


God Jul

Kom hem för ett tag sen och har haft en liten julkortsöppnar/klappöppnar timme här jag.. Hehe.. Tack alla söta som skickat julkort till mej..! Dom är uppradade på sänggaveln nu! Och tack Linus för min fina klapp!! Jag tog ditt råd och öppnade här hemma eftersom det blir så mycket annat att släpa på fram och tillbaka!
Jag fick en superduperbra termosmugg från min önskelista!! Yay!! Och den räddade mej imorse när jag körde karln till flyget och jobbade hela dagen...! Så nu har jag fått två presenter från min önskelista..! Fick nämligen en jättefin ryggsäck av KT häromdagen då vi hade vår house Xmas..! Yay! Fina saker vettni! Och mystofflor fick jag ju en hel hög av älsklingen, så den här julen har visat sej vara väldigt lukrativ, och då har inte julafton ens varit än!! Den ni!

Nu är jag väldans trött, men KT är på väg hem och vi ska äta hämtmat och se på film.. Det blir ju som sagt tidigt i sängs ikväll...

Semester...

Det behover jag. Och det har jag snart. Ooooh, vad skont det ska bli.
Igar hade vi Xmas drinks med jobbet, och trots att jag var nykter och korde, sa ar jag helt sliten idag. Jobbade namligen sent igar och korde upp Jacek till flyget imorse, och kom direkt pa jobb igen efter det... Sa nu har jag vart pa jobb i 2,5h och vill bara soooova. Som tur ar sa ar jag ledig imorgon, sa jag ska lagga mej tidigt idagm och sova sa lange jag kan.. Sen ska jag in till stan och fixa systers julklapp och sen ar det pepparkaksbak med Mike. Haha. Tagit ett tag att organisera det. Pa tisdag jobbar jag natt och pa onsdag morgon flyger vi hem!! Jag och Heuri! Till fina vita Lappland! Yay! Och en valbehovd semester!

Fundering.

For typ tva sekunder sedan fragade min Jacek om jag skriver mycket om honom..? Njaaaaeee... Inte dock?

Vad annat ska jag skriva om da? Ar ju nykar och lycklig och da finns det inte mycket annat man tanker pa..! (ni far helt enkelt sta ut med det..!)

Rushmere

Idag akte jag upp till norr. Till min kara tandlakare. Han gjorde mina tander rena och vita och fina igen. Mycket rodvin har druckits pa senaste tiden, sa fyllningarna pa mina tva skadade tander har fatt lite miffo farg.. Men nu ar dom fina igen!
Korde up imorse, och fick stiga upp bamse tidigt! Sov knappt alls forra natten, for kom hem sent fran jobbet och sen sag jag och Jacek pa Vanner och sen fick jag ta mej i kragen och ge honom en lovad aroma masage. Uppskattat var det, sa jag ar glad! Men nar man sedan ar grinig pa morgon, och bilen inte vil starta sa att man far starta den nar karln skuffar pa, gor inte att man ar pa basta humor. Efter tandis akte vi iaf till Rushmere och skulle julklappsshoppa. Gick val helt ok. Jacek fick med sej en massa klappar hem. Jag? Ehm.. Fick med mej hem tva par skor. At mej sjalv. Haha. Jag ar saaaa bra pa det har.... Fast jag fick alsklingens klapp fixad ocksa! Kan inte avsloja vad jag fixat at honom eftersom han nu kommit pa den dar iden med Google Translate. Hehe. Sa det far ni inte veta an!
Nu ska jag ta mej en gin & tonic och lagga mej i sangen brevid karln min och se pa Harry Potter. Pa BlueRay. Som jag fick i "lilla jul klapp" av honom..

Just ja. Vi blev pakorda idag ocksa. I rondellen pa vag ut fran shoppingcentret. Laura fick karringstopp (och det ar btw INTE konstigt med karlns lilla Micra - som sagt startade den ju inte imorse) pa vag ut i rondellen, och nar jag skulle starta bilen igen blev jag pakord i rumpan. Baklyktan kvaddades, men inte sa farligt.. Och en liiiiiiten buckla, men det ar inte heller sa farligt. Alskling har en kompis som fixar sant. Men jobbigt anda. Min dag har alltsa inte varit den basta... (t.o.m. toan pa bensinmacken dar vi stannade pa vagen hem var forstoppad, sa jag fick kissa i buskarna och mina skor blev skitiga...)

Nu - natti natti!

Sonisphere 2010



Jag och älsklingen har nu bokat biljetter! Så jag och Linus och Madde (och några till då, inklusive karln min) ska rocka loss i Stockholm i augusti! Awesome!

Det här med att sova..

Inatt sov jag bara 2 timmar.
Vi hade superfin julmiddag med "familjen" igår. jag fick laga potatislåda och morotslåda och pepparstek åt 10 pers. KT lagade fiskgryta, Jacek lagade pierogi som sagt och Heuri och Fabricio lagade någon kokos efterrätt. Kul var det. Vi drack vin och lekte med min älskade Jakie boy. :)
Jobbade tidigt imorse. Och ska jobba tidigt imorgon.
Suck.
Idag när jag kom hem från jobbet så somnade jag på soffan i en timme. Sov med huvudet på handen och vaknade av att jag drägglat i handen.. JOBBIGT. Haha.
NU har jag ätit julchoklad och druckit rödvin och även sett på The Holiday med KT. Älsklingen kom nyss hem från jobbet och nu är det snart sovdags. MYS!


Dygnsrytm

Och ja, den roliga orsaken till att jag är uppe den här tiden på dygnet är att imorgon (söndag) ska vi ha julmiddag hos oss. Jag, Jacek, Heuri, KT, Mirek, Fabricio, Julian och Stewart (och hunden Jake förstås) och Heuri's vän Silvia. Och vi ska äta MASSOR med julmat från vår mångkulturella grupp. Älsklingen har gjort pierogi som får stå för den polska delen. Heuri och Fabricio ska göra någon Braziliansk efterrätt. KT skulle koka ihop något kiwi kul också, fisk och något tror jag det var. Och jag. Ja, jag har påbörjat mitt jag. Jag har just nu min potatislåda i ugnen (orsaken till varför jag fortfarande är uppe - den ska ut om en stund). Sen ska jag laga morotslåda (ska det vara finskt, så ska det.. Första gången jag försöker mej på att laga lådor dock), och jag har pepparkakorna på G, även lite ischoklad och knäck ska jag försöka hiva ihop. Och så ska ja sätta en stek i ugnen och den irländska delen av julbordet blir äppel- och griskorvar. Japp, så heter dom. Jag äter dom ju inte, men det gör säkert dom andra. Massa mat ska det bli.
Ikväll var jag ut med Silvia. Hennes sista kväll. Och Café en Seine blev det ju förstås. Jag fick åke hem tidigare dock och kolla potatislådan.. Mycket jobb det här... Men kul hade vi. Och nu är jag trött. Så jag ska stänga av ugnen för inatt och hoppa i säng. För imorgon ska jag åka med min Uruguayanska skönhet till flygfältet och på samma gång plocka upp min karl från jobbet. Sen blir det slit i köket igen!
GOD JUL!

winter diaries

Det var ett tag sedan jag var in på deviantART. Mest på grund av att jag inte har någon kamera längre.. Men idag trillade jag in och hittade den här fina bilden.



winter diaries by =nowaryesblack at deviantART


Skabbig??

Igår när jag satt på bussen in till Silvia, så kom det på en dam och satt sej brevid mej. Efter typ 2 minuter steg hon dock upp och gick och satt sej någon annanstans. OK, tyckte jag, gör ju inget. Mer plats för mej.. Men började ändå fundera.. Luktar jag illa? Har jag något äckligt på mej? Ser jag SÅ skabbig ut??
Tydligen. För ingen annan satt sej brevid mej på hela resan. Iofs steg jag av inte så långt efter detta, men iaf...

Nu tycker jag ju iofs inte att det är en så big deal, men ibland får man för sej saker. Häromdagen satt jag nämligen på andra sidan gången av en tjej som helt definitivt hade varit ut och supit dagen innan, för alkoholhalten på hennes ångor var skyhöga. Och det händer ju.. Den sitsen har jag säkert också suttit i.. Och för någon vecka sen fick jag kväljningar då jag satt bakom en gubbe som luktade så mycket svett så jag fick lägga halsduken över munnen.

Men inte trodde jag att jag luktade så illa? Speciellt då jag nyss hade duschat och var på väg på fest.. Kanske det var min parfym som störde henne? Men jag kan inte ens komma ihåg om jag la på någon parfym igår.. Hmm.. Mysco det där..

An Post

Usch vad An Post är dyrt att skicka paket med. Har just skickat iväg mina julklappar. Så nu får ni lov att tycka om dom flickor!! Haha!
Men lika glad är jag ändå, för idag är min sista natt för veckan och sen är jag ledig resten av helgen!!
Tyvärr är jag ledsen också.. För idag är det Silvias leaving party. Hon åker på söndag. :( Buuu....


Lalalalala...


Bebis pa puben

Bebis Niko pa puben - 5 manader gammal. :) Kvaliten pa alsklingens kamera ar inte den basta, men fina bilder blev det anda!

Har har vi Niko och pappsen. Kul det har med julgranar.


Jag fick ocksa vara med pa ett horn.


Niko med mamma. Fina.


Och med farbror och gudfar - of course.


Gubben min sag bilden och undrade nar vi skulle fa en knodd..?? Ehmmm......??


Sa har trott kan man bli efter en pubrunda med familjen...!

Happy, happy-happy!

Jag har varldens basta pojkvan.
Pa riktigt.
Jag jobbar ju natt hela veckan och han har haft semester, och hittills har han kort mej pa jobb, plockat upp mej fran bussen varje morgon, lagat frukost at mej och kaffe pa sangen. Igar (tisdag) skulle han handla lite smasaker till frukost och var julmiddag som vi ska ha pa sondag, och han akte ivag pa dagen medan jag sov. Och sa kom han tillbaka tva timmar senare med en hel kasse med saker at mej! Hihi! Detta har mest att gora med att jag haromdagen tyckte det var jobbigt eftersom jag glomt ta med mej rena underklader och sockor till hans place. Sa han hade gatt och shoppat underklader, sockor, mystofflor (sa jag har nu mystofflor bade hemma och hos honom) och myspyssockor! Som nar upp till knana!
Och juliga myspyssockor!
Med renar pa! Hihi!
Och idag akte vi till Tallaght och handlade julklappar..! Hihi! Ar klar med alla utom syster och KT och Mirek. Ska skicka ivag paket till bade Sverige och Aland imorgon. :) Och min kara karl inhandlade nagot till mej medan vi var dar ocksa..! Hehe. Det roliga ar att jag vet vad det ar - for hur underbara han an ar, sa ar han inte varldens smidigaste.. Men jag har en handvaska pa inkommande..! Yay! Det kan man aldrig fa nog av! :) Fin ar den! Fast han sa att det inte var min julklapp, sa nu vet jag inte riktigt nar den kommer - men det gor den..! Hihi!
Sot han var nar han bakom ryggen pa mej forsokte peka at butiksbitradet att han skulle komma tillbaka om 5 minuter och kopa vaskan jag hade tittat pa... Och nar han sen sa at mej att han bara MASTE springa pa toa nar vi just lamnat butiken. Och kom tillbaka med en kasse. Haha.

Lyssnade nyss pa detta och blev sugen pa att se filmen ocksa.. Sa den ska inhandlas under julen! :)


Pepparkakor

Just det. Pa grund av min sjukskrivning sa hamnade jag ju att jobba igar (en natt tidigare an vad som var menat), vilket ju i sin tur betydde att det inte bidde nagot pepparkaksbak med Micke igar. Vi skulle ju dricka glogg, och som sagt ar ju inte gloggen alkoholfri i det har landet, sa jag maste stalla in eftersom jag jobbade. Jobbar natt resten av veckan och pa lordag ar det Silvias going away party och pa sondag ska vi ha julmiddag i huset. Sa pepparkaksbaket med Mikety-Mike far skjutas upp till nasta vecka. Men jag tog over pepparkaksdegen som jag gjorde haromdagen till Jacek fore jag akte pa jobb idag, sa vi ska baka peppar-cakes imorgon! Mumma!

Sovit som en stock

Jag var saaaaa trott igar natt. Den forsta av mina 6 natter... Och eftersom jag inte fick sovet ordentligt natten fore, och vi hade sa mycket annat for oss resten av dagen (bland annat var fina pubrunda (haha - pa en pub) med bebis Niko), sa var gardagsnatten pest och pina, I tell ye! Men idag sov jag till 1700, sa nu ar man utvilad och fresh!
Haha, igar ja - jag och Jacek och hans bror Piotr med fru Joanna och deras lilla 5 manader gamla Niko gick till puben. Lilla bebis var saaa sot, nar han satt dar och tittade pa allt julpynt och annat kul som fanns pa puben..!! Ska visa lite bilder senare..
Fast nu ska ni inte tro att vi riktigt pubbade med bebis. Haha. Nejda, klockan var val 1700 eller nagot, och vi gick pa en liten jul-pint. Jag firade sjalvstandighetsdagen i all ara, och mina kara polacker firade Lilla angel dagen (eller vad det nu hette nar man oversatte.. typ som lilla jul iaf).
Nu ar jag halvvags genom andra natten, och tittar pa nar det valler ut fulla manniskor fran en julfest vi hade i konferensavdelningen. Hihi. Roligt bara varre.

06.12.2009



Denna vackra varelse har nog finaste rosten pa jorden. Och finast ar det nar han sjunger fran hjartat vart lands sang. Jag vet att det nu redan ar den 7de, men jag har inte haft datortillgang pa hela dagen (varit upptagen med sova, pubba och jobba (och ja, i den ordningen)).
Glad sjalvstandighetsdag iaf!!

Lillajul i efterskott

Idag firade vi lilla jul i mitt hus. Fin fint. Jag bakade en massa julgodis igår; knäck, ischoklad och kokosbollar, och Heuri lagade lasagne idag. Inte riktigt julmat, I know, men vad förväntar man av en Brazze?? Haha. Men trevligt var det. Vi drack vin och glögg (och nej, i det här landet finns det ingen alkoholfri Marli glögg (bästa glöggen på jorden btw) så vi kokar vin och cognac och apelsinjuice och julkryddor så det blir glögg). Och pyntade julgranen. Hihi. Fiiiint. Ska lägga upp fina bilder på vår vackra julgran sen. Jag och KT och Jacek åkte till Blanchardstown Shopping Centre idag och shoppade julpynt. Jag skulle köpa julklappar också, men pengarna tog slut. Tur att det finns massor med människor som är skyldiga mej pengar.
Nu ska jag borsta tänderna och lägg mej och sussisussa lite. Ska upp på jobb kl 5 efter min sjukskrivning imorgon. Nice.

Julbak

Idag har jag bakat pepparkaksdeg, och ischoklad, och knäck OCH kokosbollar. Julbakat med andra ord. Hihi. Trevligt bara värre. Imorgon ska vi pynta julgranen och huset.

Shopping

Ja, jag skulle julklappsshoppa idag.
Hur mycket köpte jag åt andra personer?? Nope, inget.
MEN jag köpte två par snygga skor åt mej själv, för 19 euro styck - fint med rea ibland! Svarta fina skor. Ska se om jag kan ta bild på dem här så ni får se. Är jättenöjd. Köpte också en julgran.
Så lite julköp blev det ju iaf. På fredag ska vi pynta huset och julgranen. Problemet är bara att jag såg vad jag har kvar på kontot, och det var inte så lyckat. Men jag skickade ju över massor med pengar till finska kontot, så jag ska väl överleva fram till jul. Hihi.
Fick också en liten present av älsklingen. En jättemysig nattskjorta. Så nu ska jag hoppa i duschen, så jag kan krypa i säng med min karl och min nya nattskjorta. :)

Vi såg även A Christmas Carol idag på bio i Dundrums shoppingcenter. I 3D. Helt ok, men inte den bästa. Jag förväntade mej nog lite mer. Men det är väl svårt att göra en bra film av en saga som denna, som ALLA försökt sej på redan.. Helt ok var den iaf.

Don't tell me - tell my ghost

Halva apoteket ligger just nu på mitt köksbord. Suck.
Tvingades ta mej till sjukan idag eftersom mitt lilla tillstånd INTE på ens ett litet vis har blivit bättre. Så gubben fick stiga upp med mej i ottan och köra mej. Nå, ottan var det nu ändå inte, och gubbe är han ju inte, men jag är sjuk och grinig - så då överdrivs det.
Jag har iaf inflammation i både tonsillerna och i örgången eller vad det nu hette.. Så antibiotika och örondroppar (bland annat) inhandlades efter det lilla besöket. På polska häslocentralen.. Haha. Ja, har man en polack till karl, så går man tydligen till polack läkare också. Men det gick betydligt mycket smidigare än vad det har gjort för mej på något av de irländska sjukhusen.. Så jag är tillbaka tucked up in bed, och väntar på att karln ska komma tillbaka efter lite shopping etc. Har ju ingen mat i huset.
Mirek håller på och städar huset, och jag hör tonerna av In Flames genom väggar och dörrar. :) Ibland är det trevligt att vara hemma.
På söndag ska jag och Mikety-Mike baka pepparkakor och dricka glögg.