Idag åkte Linda hem till Oz :(


Scarab

I Egypten är skalbaggen väldigt viktig och ger dej tur. Jag fick för flera år sen en scarab (skalbagge) i födelsedagspresent av Ulla (mammas väninna) men har aldrig riktigt använt den. Det är alltså ett halsband. Haha, kanske borde ha sagt det. Anyway, det har aldrig riktigt känts rätt. Vet ej varför. Men jag har alltid kännt enegin som halsbandet har utstrålat och inte förrän nu har jag kännt mej redo att använda det. Vet inte om det har med att jag tror på lyckan i halsbandet eller vad, men det har helt enkelt inte varit dags att ta fram det förut.
Nå, jag fick iaf lite dåliga nyheter när jag var på semester. Jag "behövdes" tydligen inte längre på mitt jobb. På Ariel. Kort och gott: jag fick spraken. För det första fick jag världens chock, och fattade ingenting, och när chefen inte förklarade sej själv kändes det väldigt konstigt. Anyway, jag gick in till jobbet igår och träffade henne och bad henne förklara, för tack så mycket, men jag är en utomordentlig anställd. Ja, reading between the lines - dom är fortfarande oroliga att jag tycker att jobbet är tråkigt och kommer att sluta och lämna dem i skiten, så de ville avsluta det hela förrän jag kan göra det, plus att de hittade en tjej som tydligen nöjer sej med att jobba för minimilön (vilket ju är bra för dem, då de betalar mej mycket mer). Nå, hon sa att hon gärna kunde ge mej en bra referens etc.. bla bla bla..
Nå, jag sände ut flera cv:n och igår morse ringde de från Radisson på flygfältet och bad mej komma in på intervju. Jajjemen sa jag, och medan jag gjorde mej i ordning föll ögat på min lilla box där jag haft mitt egyptiska skalbaggs halsband, Satt det runt halsen, och har inte tagit av det än, och bam - idag ringde de och erbjöd mej jobbet!
Så imorgon börjar jag jobba på Radisson! Well, har ju jobbat för Rezidor förut, så det ska nog inte skilja så mycket. Men glad är jag iaf! :D
Så, jag känner att jag valde ett ypperligt tillfälle att använda mitt scarab smycke, och det gav mej precis det jag ville. Nu kan man ju tro på turen/lyckan eller på min enormt fina cv och charmiga personlighet, but whichever way så är jag glad.
Kommer att bli jobbigt med bussar etc på morgnarna bara, men det löser vi!
Natti natti!

Holiday - holiday!



Super semester!
Indeed!

The girls are back in town..!

Egypten var fantastiskt!
Ska lägga upp bilder senare, men här kommer ett smakprov...!


Nu ska jag in till stan och fixa resten av Lindas going away present. Hon åker ju på tisdag. :(

Egypt - here we come!

I'm off, babes and bitches!
See you in a week!
Vad kul vi ska ha!
So long suckers!

Mmm..

Ibland känns det bara.
Hjärtat slår. Och man vet att där ute finns det en någon som tänker på en.
Ibland känns det bara för bra.
Som det ska. Man känner sej älskad och viktig för någon.

Ja, idag känner jag mej riktigt romantisk.
Såg på Titanic på jobbet när den kom på tv, kom hem och såg tidernas bästa Vänner-avsnitt (det då Monica och Chandler förlovar sej) och sitter nu och lyssnar på detta.



Jag vill inte lägga mej än. Jag borde. Men jag vill bara sitta här i soffan och njuta av den här känslan. Känslan av kärlek.

Panik

Jag ar alltsa personen som packar tva veckor fore jag ska resa nagonstans.
Alltid.
Vilket oftast resulterar i att jag alltid har for mycket grejer med mej (vilket mina kara vanner alltid papekar), men det ar ju sa latt nar man ser nagot annat man vill ha med, och da plockar man bara in det i vaskan.
Men.
Nu har jag fortfarande inte packat och jag aker i overmorgon. Har inte heller hunnit ordna med Lindas avskedsfest som ar samma dag som jag kommer hem fran Egypten. Inte har jag heller akt ner till Dundrum med hennes forklad och hamtat hennes dricks. Som jag har tankt gora hela veckan. Och forra veckan. Inte heller har jag lyckats ga till gymmet trots att jag har forsokt stiga upp tillrackligt tidigt. Men det bara gar inte nar jag ar ensam. Mycket battre nar KT tvingar mej. Men imorgon bitti ska hon ta mej i orat igen. Hihi. Sen ska jag packa (tror i och for sej att jag borjar med det idag nar jag kommer hem fran jobbet). Sen ska jag ta mej i kragen och aka ner till Dundrum och sla tva flugor i en small och handla fest atteraljer och gora Lindas arenden. Sen ar det jobb igen. Och sen ska jag sova. Och sen aker jag!! Haha!

Bored

I've absolutely nothing to do at work.

Ni FAR hata mej - det ar ok..!

Tankte lagga upp lite bilder pa varat hotell vi ska bo pa i Sharm-el-Sheikh:
Kiroseiz Three Corners Resort
4*



Jag hatar mej sjalv lite ocksa. Men bara LITE! :D

Underbara helg

Aaaaah...! Om vi inte haft varldens mest underbara vader i Dublin i helgen, sa vet jag inte..! Haha! OCH jag var ledig!
Det borjade redan i fredags! Tyvarr slutade jag inte tidigt,  forst kl 3, sa jag hann inte lamna tillbaka Lindas grejer, men det far jag gora i veckan.. Sa jag tog bussen hem och jag och KT satt ute i solen och njot. Sen bakade vi chokladtartan at Fabricio, samt chokladmuffins med hallonglasyr. Mmm.. Dom var goda. Vi hann dock inte till gymmet, men vi tog en timmes lang promenad vid kanalen, som var saaaaa skont med tanke pa vadret. Ville nastan hoppa i vattnet, men efter narmare eftertanke kom vi pa att det nog anda inte var en sa bra ide.
Fabricio lagade en otroligt god Risotto och vi hade grymt kul. Ok. Det var val lite val manga homosexuella peeps i huset (av 13 personer var vi tre som inte riktigt platsade), men kul var det! Och vi gick till the Dragon efter det, och haha, jag har nog glomt hur kul det kan vara att ga ut med bogar.. Saa skont att inte behova oroa sej for karlar med vandrande hander... :P Plus att jag ju hade min Fabricio som kan i princip sla ner vem som helst som kommer och ar for nargangen med mej. Hihi. :)
Spenderde sen hela helgen ute i det vackrta vadret. Jag, KT och Enrico bland andra. Pa lordagen var jag, KT, Silvia, Haley och Anna-Lisa ut i Phoenix Park pa picnic.. Saaaaa skont. Vi kollade aven pa nar det var nagon annual swimming competition thing i Liffey. Hur nagon vill simma 1800m i den an vet jag inte, men det gjorde dom. Haha. Sen var jag och Silvia pa BBQ hos Lilli och Antonio med Enrico. Gick ocksa ut, men var bara dar nagon timme. Det var fruktansvart med folk overallt, och jag och Enrico kande inte for att vara ute sa lange. Man blir trott av en hel dag i solen. Tyckte jag. Haha.
Igar var vi sen till Bull Island pa norra sidan. Man aker buss i typ 20 min och kommer sen till en liten halvo, dar det finns en grymt mysig sandstrand. Kan inte fatta att jag aldrig varit dit forut! Sa fint! Vi at glass och tittade pa nar barnen och hundarna sprang runt pa stranden. Akte dock darefter hem for jag var visst lite krapulantisk, och jag och KT hade mat och Friends date. Vi satt i sakert 4h och kollade pa Vanner. Haha. Efter att han haft en sista BBQ med sina vanner kom Enrico ocksa, och vi spenderade var sista kvall tillsammans. Han akte runt 7 tiden imorse, och trots att jag i princip sov igenom varat farval, sa var det lite ledsamt. Nu sitter han pa planet till Australien, och ja, han lar ju inte vara framme forrns ehm.. ja, imorgon nagon gang.. men iaf. Nu ar han gone. Borta.
Anyway..

Pa TORSDAG aker jag till Egypten! Med Silvia!
Haha!
So long suckers!


Godnatt mina vänner


Ont ont

Ont i ryggen.
Det har jag det.
Alltid samma veva nufortiden.
Om jag sover daligt natten fore, da kvider jag pa kvallen. Efter 19-20 snaret borjar smartan krypa upp utan att slappa och allt jag vill ar att lagga mej till sangs.
Den har gangen ar det inte krapulans fel iaf. Jag kunde ha sovit hur lange som helst om det inte varit for min kara italienska van som bara inte kude lata bli att titta/ta/kramas/andas pa mej... Ja, visst var det ju trevligt att vakna upp sa. Det var ett tag sen man haft nagon som sagt att de alskar att titta pa en pa morgon nar man vaknar upp. Tyvarr ar ju jag varldens varsta morgonmanniska och mina muttringar och bortpuffanden resulterade nog inte i det romantiska uppvaknandet han hade tankt. Men nar jag val vaknat till (efter 2 koppar kaffe) sa uppskattade jag det alldeles oerhort.
Men nu lider jag.
Min rygg.
Aj.
Vill bara lagga mej i sang.
Och dit ar det nagra timmar annu. Och sen maste jag upp 06.15. Uscha mej. Men sa slutar jag ju tidigt imorgon ocksa. :) Ska forsoka hinna till Lindas gamla jobb och hamta hennes dricks och lamn tillbaka hennes forklad. Aven ga till gymmet. Och sa ska jag baka tarta at Fabricio som fyller ar. Innan han och alla gaster kommer imorgon kvall. Oj, vad jag onskar jag far sluta 12 imorgon. :)

Gym - duktig duktig

Idag tog jag mej i kragen och gick till gymmet.
Eller.
Nu ljog jag.
Idag tog KT mej i kragen och tvingade mej till gymmet.
Men det var skont. Funderade dock hela vagen dit (vi maste alltsa ga en halv timme for att komma fram) om jag skulle trana i sjalva gymmet eller simma. Blev simning till slut. Och guuuuud vad skont det var. Har saknat det. PLUS att de har en riktig (och da menar jag ordentlig) bastu dar!!! Wuhuu for Carlisle Healt & Fitness Club for deras super skont VARMA bastu! Yay! Nu blir det mera som lockar..! Haha! Fast jag maste saga att KT var ratt duktig som overtalade mej (drog mej i orat) att komma med. For jag hade da verkligen ingen lust. Men gjort blev det, och skont var det!
Jules kom och hamtade Jake igar, sa det var sa tomt imorse nar man inte behovde ga upp och mata och slappa ut honom. Sa jag behovde nagot att gora. :)
Idag kom Enrico ocksa. :) For sista gangen innan han flyttar.. :( Till Australien. Nej, kul for honom. Jag ar inte helt saker pa vad jag skulle vilja med honom anda, sa det har ar lite av en easy way out for mej ocksa... Usch, vad hemskt det dar lat. Men vad gor man, nar det ar sant? Anyway.. funderar pa om jag ska orka ga ut ikvall, har egentligen ingen lust, men lite kul vore det ju. Bianca ar lite sugen pa utgang ocksa namligen, och det var ju ett tag sen jag var ut med henne.. :P Hmm..

Igar var jag och Silvia till Egyptiska ambassaden for att ansoka om varat visum for att komma in i landet. Vi far det nasta onsdag. Vi aker pa torsdag. :D Yay! Can't wait! Ska bli saaaaa kul!! :D

Ny

OK.
Epilepsivarning over.
Ni kan lasa min blogg igen utan att bli tokiga i ogonen.
Fast jag gillade min design.
Hmm.. Far nog hitta en som inte blinkar fullt sa mycket och fort. Fast jag star fast vid att pa mina datorer har pa Iralnd sa blinkade den inte lika mycket!
Haha!
Men det gor inget..! Nu kan jag lagga ner energi pa att hitta pa en ny design som funkar battre..!

Saknar sallskap...

Nar jag jobbar pa Litton Lane (hostelet) har jag ju iaf folk som kommer och gar hela tiden och vissa ar superskona peeps, som man kan prata med hur mycket som helst.. Och den har helgen har jag ju haft min lilla Jake med mej! Sa det har varit helt uthardligt eftersom man haft sallskap och kunnat gora ditt och datt. Men idag. Sondag. Da sitter jag pa Ariel House och kanner hur himla trakigt det kan vara utan folk ibland. Speciellt trott som jag ar. Skulla jag ha folk att prata med sa skulle jag ju iaf halla mej vaken. Nu ar det med nod och nappe jag klarar av det. Springer ner till koket stup i kvarten och hivar i mej juice (kanner inte for kaffe av nagon anledning..? hmm.. kanske jag haller pa och blir sjuk?) och vet inter vad jag ska ta mej till. Ska just springa ner och tvatta lite gastklader, men sen da? Har ju for attans fyra timmar kvar att jobba!

Jakey boy

Jakey boy var lite sprallig pa att ga ut, sa en av mina gaster har pa hostelet tog ut honom, en svang runt kvarteret. Folk ar ju bara for sota! Och jag ar hungrig som attan, men idag har vi brottom hem igen efter hostelet eftersom jag borjar jobba pa Ariel en timme senare igen. Fast idag ringde jag och sa att jag skulle vara 15 minuter sen om det var OK. Och det var det.
Nu behover jag bara fa i mej nagon mat. Det var en gast som erbjod sej att laga pasta at mej, men jag tackade nej. Man blir ju bortskamd av att jobba har..! :) Jag fixar nagot pa vagen hem..

My bad..

Nu flyttade han sej visst till famnen pa mej den lilla rackarn.
Haha.
Trakigt pa golvet..

Trotter..

Det ar jag det.
Jag och Jake sitter for andra morgonen i rad pa Litton Lane och segar.
Lyssnar pa Eric Clapton och spelar spindelharpan.
Steg for tredje dagen i rad upp kvart over 6. Och det, mina vanner, har jag nog inte gjort pa valdans lange. For nu kanns det i hela kroppen (kan ju ha att gora med att jag jobbat 15 timmar igar ocksa, med vetskapen att jag ska gora det idag med). Kanner mej seg, trott, slut helt enkelt. Kanns som att jag haller pa och blir sjuk ocksa. Proppade i mej hur mycket vitaminer som helst imorse. Sen tog det oss ett bra tag att ga in imorse ocksa. Det var lite smakyligt sa jag hade byltat pa mej massor med klader. Och sa kollade jag pa termometern och det var visst 14 grader ute. Haha. Jaja, det var kyligt anda. Men det vart ju forstas varmt 10 minuter in i promenaden. Nu ligger Jake pa mattan i kontoret och stirrar pa mej. Stackarn. Vilken jobbig helg han maste ha. Flangt fram och tillbaka pa jobb med mej och sen umgatts med mina roomies, som knappt ens varit hemma medan jag jobbat pa Ariel. Na, ikvall ar dom hemma iaf. Och jag ar ledig imorgon pa dagen. Och sen kommer visst Jules hem. Sa han. Inte ens han vet nar han kommer. Haha. Naja, det loser sej. ;)
Nu ska vi fortsatta stirra lite pa varann.

Jake the Mus

Och sa tar jag ju hand om min lilla Jakey boy den har helgen ocksa!
(vilket ar varfor det har varit sa stressigt idag, med tva jobb och en hund att ta hand om)


Toalett-framkallande jobb?

Har jag ett sant?
Jag tror det.
Jag springer for sjuttsingen pa toa hela tiden pa mitt nya jobb.
Inte hemma.
Inte nar jag ar ledig.
Inte nar jag jobbar pa Litton Lane (mina superduperdunderlanga dagar).
Men.
Sa kommer jag till Ariel House.
Och jag bara maste springa pa toaletten!
What's up with that liksom?
Undrar om de har malat in vaggarna i vatskedrivande farger.. Eller kanske tapeterna osar nagon sorts anga? Kanske huset ar byggt pa en antient Indian burial ground?
I don't know.
Men jobbigt ar det. Eftersom narmaste toa ligger tva vanigar upp. Fast man far ju motion da.. hehe..
Suck.

Nu ska jag ata min spenat-mozzarell-broccoli-kyckling paj som jag hivade ihop igar. (eftersom jag visste att det skulle bli stressigt idag) Mmmm... :)

Stupido

Jahapp. Då har olycksfågeln varit framme igen.. Suck.
Min fina underbara tlefon har blivit stulen.
Så nu har jag min gamla tegelsten igen. Suck. Vad arg jag blir. Aldrig har det hänt i Dublin att jag har träffat på oärliga människor eller fått något stulet.
But there you go - there's always a first..
Suck.
Så nu får ni gärna skicka era nummer till mej, annars är jag hemskt ledsen, men jag kan inte höra av mej..! :(
Och så önskar vi Lina lycka till med jobbet..! :D

Tjohej!

Jamen, vad dalig man ar pa uppdateringar da! Fast det ar val sa nar man far finbesok hemifran och dricker alkohol 5 dagar i strack.
Ehm.
Ja.
Just det ja.
Inte det smartaste, speciellt inte eftersom jag maste spara pengarna mina till Egypten!! :D
Men KUL hade vi!!! Var sa GLAD att Linus skulle komma!! Pa onsdagen kom Enrico tillbaka, sa jag fick antligen mina Italien foton. Och da gick vi ut. Sa jobbade jag pa torsdag, och det var da Lina och Roland kom! Yay! Och eftersom det var deras forsta kvall, sa maste den ju invigas med en Guinness. Det ar ju givet.
Pa fredag var vi till Guinness Storehouse (jepp, det var alltsa sjunde gangen for mej) och sa shoppade vi lite.. Var lite trotta, sa vi handlade mat och akte hem och sag pa forfest film. Ehm. Ja. Just det ja. At tacos, som jag inte har atit pa EVIGHETER och akte ut. Korde pubrunda som var grymt kul! Lordagen skullle vi sightseea lite mer, sa efter var shopping sa akte vi till Howth och matade salrna! Sa sota! Det var det dock forsta gangen jag gjorde. Sag ocksa en hemsk liten bilolycka. En typ 18-arig dare korde alldeles for fort pa en parkering, lattade over en gupp, fick sladd och kvaddade - forutom sin egen bil - 4 andra bilar. En av dem en sprillans ny Merca, en Bubbla Cab, en BMW och en Hunday. Ajaj grabben, det blev nog dyrt det. Aven med forsakring. Jakla tur han hade att det inte var folk i narheten. Det skulle ha varit riktigt jobbigt om han hade haft ihjal nagon... Sen var det da utgang nummer .. eh.. 4? Paula's avskedsfest. Mike var over pa forfest hos oss (SkipBo och gin&tonic), sen for vi in till stan. Hade helt kul, men akte hem ratt tidigt anda.
I sondags var vi och kikade in Johnny's fina lyxkryssare, Crystal Symphony. 6-stjarnig liten eka, som av en slump kom till Dublin samma dag som Lina och Roland var har. Haha.
Efter att dom sen akte hem pa sondag, sa hade jag och Linda var trevliga lilla Brazilianska vaxare som kom over.
Holy Mother of ********.....! AJ! Men vi overlevde! Och hon var riktigt duktig, sa nu ar man fin ett tag iaf! :D Men jag fick hiva i mej nagra ol for att dampa smartan, och sen delade jag och Lin pa en flaska rott, innan jag akte in till stan for att traffa Enrico. Han aker ju imorgon igen. Var lite trott pa jobb igar, sa fick stalla in att traffa Enrico da. Vi far se om vi ses ikvall, annars ar han tillbaka nasta onsdag. For att sen aka till Australien.. :P Anyway.. Men kul helg har det varit! Och imorgon aker aven Paula och Linda och Guili..! :( Vad ledsen man blir ibland. Har haft jattemiffo drommar inatt pa grund av att dom aker.. :( Men jag far ju traffa dom igen..! I hope! Bara mina Australien planer inte skiter sej.. :P
Min Doctor-to-be har kommit tillbaka efter sin semester ocksa, men jag har ju varit upptagen hela hegen, sa har inte hunnit traffa honom. Plus att han tydligen ar dunderforkyld.. :P
Och min Han har inte hort av sej alls. Sa det var nog bara ett helt sjukt juttu som vi hade dar.. Hmm..
Sa, det var min uppdatering for nu! Nu ska jag jobba vidare!
Ciao!