Bumblebee

Så här kul kan man ha på sina lediga timmar på jobbet ibland..! :) Enjoy!

Few more hours

Nu är det min sista dag på jobbet på det här passet. Ikväll går jag alltså på en vecka ledigt, och nästa onsdag är det alltså dags igen för en arbetsvecka. Det har varit riktigt kul, och det ska det fortsätta vara..!

När jag kommer hem ikväll så kommer jag hem till en nytapetserad lägenhet - med nya soffan i! Dock när jag pratade med Jacek igår så verkar det som om inte allt kommer att har torkat på väggarna till ikväll, så möblerna kommer ligga lite i mitten av rummen än. Men inte gör det något - det ger mej något att göra de kommande (regniga) dagarna! :)

Nu ska jag äta lite lunch, se på lite TV, och om 3 timmar ska jag jobba igen! Sen är vi hemma i Åbo! Yay!

Jobb på Östersjön

Heh.
Nu sitter jag här, mitt ute på Östersjön (på Ålands hav för att vara exakt) och bloggar mitt första jobbinlägg. Min fina blå-vita färja kör lugnt fram över det stilla havet, och utsikten från informationsdisken kan inte bli mycket finare (ja, visst har det ju varit finare hela vecka då solen lyst - nu är det visst lite molnigt - men det hör som inte riktigt till saken).
Jag har haft riktigt kul so far på min första jobbvecka, och efter att ha skrivit på kontraktet idag känns det väldigt bra. Om några dagar ska jag förstås hem igen, och visst ska det bli härligt att se min älskling och få greja med det sista i lägenheten efter tapetbytet..! Synd bara att dom lovat regn för nästa vecka. Här har jag jobbat och solat om vartannat - vi har ett fint soldäck för personalen där man kan njuta av solen och skärgården.. :)

Tror även jag ska behålla blogg.se ett tag till. Har kikat runt lite på olika bloggportaler, och har inte riktigt hittat något som faller mej i smaken än. Vissa låter en inte ladda upp stora bilder, vissa har helt konstiga regler.. och så är jag ju van med blogg.se. Måste förstås ändra designen lite.. Inget mer keltiskt så att säga.

Nu ska jag på safety-kurs! Heippa!

Snott lite internet

Jojo, jag har tjyvat jag. Jag har tjuvat mammas "mokkula" (USB internet). Bara för att ladda ner lite info om mitt nya jobb. :)
Nu ska vi ta oss över till päronen och fira lite. Mamma har en flaska champagne i kylen som hon haft och väntat på oss tills vi fått jobb och boende - och imorgon börjar jag jobba! :)
Måste bara till doktorn och få ett tillstånd på morgonen - men imorgon kväll åker jag ombord i en vecka! Yay!
(Ja, Jacek har redan börjat på jobbet, och han stortrivs som servitör! Hehe.. Både han och Mariusz går på finska kurs och det går bra för Jacek, och OK för Mariusz.. Mariusz kom ju tre lektioner för sent, för han kom ju inte hit förrns i fredags.)
Anyway - här är varmt och soligt och fint och nu är det champagne dags!

Godmorgon Världen!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men vi har fått lägenhet och flyttandet har tagit enormt med tid och energi! Men vi är glada med vad vi har åstadkommit, även om dom ska komma och tapetsera om hela lägenheten nästa vecka.. Jag får plocka undan allting igen på grund av detta (jag fick alltså reda på detta igår), men det ska nog bli fint sen!!
Älsklingen börjar jobba idag, och jag börjar på tisdag. :) Ska bli riktigt kul - det är ju ett tag sen man jobbat nu.. Haha.. Ska iaf bli riktigt riktigt roligt!
Måste bara fixa med an massa läkarintyg och grejer, för ser ni - den här sjömansdottern ska ut på sjön själv hon!! :)