Earth Hour

Nu. For exakt nagra minuter sedan borajde Earth Hour 2010.  Vilket betyder att man slacker alla lampor etc i husen for att uppmarksamma jorden. Helt enkelt. Vi pa jobbet har det riktigt morkt och mysigt har. Svart att se vad man skriver och annu svarare att checka in nagon. Men det ar ju for a good cause, right??

Sa har sag det ut forra aret nagonstans i varlden under Earth Hour.


Hipp hipp hurra!

For allas var Madde idag!!



Eftersom min dator blev stulen, med alla mina pics, sa lanar jag en bild fran Maddes egen blogg..! Hihi!

Grattis iaf!

Och sa min EPPU forstas!!!!! :)


(bilden tagen fran Linas blogg)


Vilken tur att jag har min alskling :)



Idag var landlord over mer en byggare for att kolla om han kunde gora nagot at varat lilla avloppsproblem.. Vi hade alltsa for 2 veckor sen STORA problem med avloppssystemet i huset.. Nar Heuri's fodelsedagsfest tog plats kunde vi inte ens anvanda toaletterna/duschen, eftersom varje gang man spolade sa kom det upp skitvatten i duschen (INTE kul kan jag beratta). Nar jag och Jacek sedan var pa var semester sa hade avloppsgubbarna antligen kommit och fixat det - trodde vi ja.. Det visade sej att nar landlord renoverade huset och byggde till koket, sa cementerade (ja, jattebra svenska) han over the main drain... Alltsa, huvudavloppsgrejen (or whatever it's called).. Och det ar olagligt i det har landet. Vilket forstas resulterade i att avlopssgubbarnas resultat nar dom var over for 2 veckor sen inte var det basta... :( Suck. Sa nu har det borjat bli problem igen. Inte lika illa som da, men ge det en par dagar till sa kan vi snart inte anvanda badrummen mer.. Ah, vad det har huset nu star mej upp over oronen! Jag vill flytta - NU! Anyway - efter att ha brakat med avloppsgubbarna igar sa kom landlord over med sin byggare for att se om detta kunde losas pa ett smidigt satt.. Mmm.. I Irlandet galler det att ha talamod, for har gors inget snabbt... Lite irriterande, eftersom vi garna hade sett att det gar att spola ordentligt i huset. Naja, han lovade forsoka fa det gjort ASAp, och han ar ju trots allt polack (byggaren alltsa) - och jag far lita pa att han iaf forstar varat dilemma och fixar det den har veckan.

Appropa detta sa var jag och alsklingen och tittade pa en lagenhet idag. Helt fin, men omradet var lite liknande det som vi bor i nu, och jag hade helst sett att vi bodde lite mer sakert och narmare bussarna till jobbet.. Men imorgon har vi runt 6-7 lagenheter att kolla pa - sa hall tummarna att vi hittar nagot! Northwood vill jag bo i om jag far bestamma! :)

Paus i bloggvarlden.

Jag ar sa otroligt grymt arg och frustrerad och forbannad pa de hemska ackliga manniskorna som brot sej in i mitt hus pa St Patrick's och snodde 5 datorer, 3 kameror, PS2, DVD-filmer, telefonladdare och min KLOCKA!!!!
Vilken hemsk invardering pa ens privatliv att det finns manniskor som uppenbarlingen suttit och tittat in vart hus och sett nar vi gatt ut fran det och sen bara gatt in och vant upp och ner pa hela alltihopa och tagit allt de kommit at! ARGH!!!!
Sa nu blir det tyst i bloggen ett tag.. Finns ju ingen dator hemma att knappa pa langre, och pa jobbet har de satt in nya regler med vad man kan fa gora pa natet.. (detta kan man forstas kringga som nu t.ex nar jag jobbar natt, men hadanefter maste man vara mer forsiktig)...

Men semestern i Polen var bra. Nej, inte bra - FANTASTISK! Och syster var ju som sagt har over St Paddy's och sjukt kul var det med!!

Nu har jag aven blitt sambo. Jacek flyttade in i mandags och nu pa slutrakan av vart kontrakt pa Crumlin Road har vi borjat leta lagenhet pa riktigt. I veckan ska vi forhoppningsvis aka och titta pa en del.. :)

NU - jobb igen - sa adios amigos! Vet ej nar vi hors igen..! :(

Och ja - min kamera finns fortfarande i min ago - den hade jag namligen med mej nar vi lamnade huset i onsdags! Sa tack for den! :)

OS Brons

igen.. :)
I ishockeyn och i damernas 30km skidning. Det tackar vi for. :) Nu ar dock OS slut, och det blir inga fler knappa natter da man sitter uppe och fastklistrad framfor datorn.. Nu blir det bara vanliga knappa natter da man aldrig lagger sej och sover anda... :P Som nu. Jag borjar 0700, men kan inte sova. Visst, jag tog en liten tupplur (pa ca 3 timmar) nar jag kom hem fran jobbet, men iaf.
Tog just en dusch for att svalka ner mej, for det ar otroligt varmt i Jacek's hus, och man storknar alltid nar man sover har. Vi har sovit med fonstret oppet hela vintern. Da kan ni forsta hur varmt det ar.. Men med bebis i huset sa vill dom inte stanga av varmen heller.. Aaah.. Jag storknar! Nastan sa jag saknar mitt lite halvkyliga rum varje gang vi sover har..!

Idag har jag foresten kopt en ny kamera. Eller rattare sagt min alskling kopte den at mej. :) Fin fin liten Sony att ha med pa semestern. Det tackar vi for. :) Batteriet borde precis ha laddat klart, sa nu ska jag leka lite... Hihi.. Lite av ett prylfreak nu.. :)
Sen tackar vi alla mina skyddsanglar for att dom ser till att den har kameran halls i min ago och i tryggt forvar! Alltsa - Laura, du ar inte tillaten att ta med kameran nar du intar alkoholhaltiga drycker! Tack!