Lilla jul

Idag ar det lilla jul. Sa Glad lilla jul allihopa!
Jag jobbar till klockan 18, sen ska ja traska hem i det kalla vadret (ja, har ni hort pa maken, det ar minusgrader och frost pa Irland!!), och ta ett trevligt varmt langt bad...! I mitt nya fina hus..! (Inte alls att jag ar glad for det, eller forsoker inte alls gora folk avundsjuka..) Borde ta bilder och lagga upp, sa ni far se vad fint jag bor..! Hihi!

Ja, jag ska iaf ga hem, ta ett bad, och laga nagon sorts mat och sen ar det lilla juls firande. Inte for att de har lilla jul har (men vi haller faktiskt pa och julpyntar pa Kilronan nu), men jag kan ju alltid skala for mej sjalv..! Far nog sallskap av Paul om inte annat.. hihi..! :) Neh, vi ska ha ett hostel juttu ikvall som jag fixade ihop. Brewery, Litton Lane och Four Courts.. Mina Frankfurt grabbar och mina egna hostel. Ska bli skoj. Ingen kommer forstas att dyka upp fore 23, fast jag sa att vi ska ses 21.00.. men jaja.. det loser sej! Det ar ju Dublin!

Mitt bad vantar iaf.

Turku lumessa



Lunta!!! Aivan kauheasti lunta!!!
Wouldn't I want to go back home just for that now..? Mum sent this to me a couple of days ago, and it just breaks my heart that I'm not there to experience it.. No snow for me this year, but hopefully something else.. ;)
But kudos to mum who managed to upload the picture! Love you!
Puput!

All moved in in my new beautiful house...!

It is absolutely gorgeous!
My new house.
Fantastic even..!
Such a good place. 5 bedrooms, 2 tv rooms, 2 bathrooms, huge kitchen and a lovely back garden!
Aaaah...! I'm so happy!!!

Boktips

Roddy Doyle ar en himmelskt rolig irlandsk forfattare! Man kan inte annat an skratta! Jag ar snart klar med hans bok "The Snapper", och den rekommenderas varmt! Tagit mej tva dagar att lasa ut den. Eller ja, nar jag om nagra sidor har last ut den alltsa.

Farmor Rut och bror Anders


Jag flyttar.

Ja, det gör jag.
Jag orkar inte med dem längre. Vilka spån! Varför hamnar jag att bo med idioter? Och det är ju inte första gången! Den här gången märkte jag det ju rätt tidigt iaf. Bara 2 månader har jag bott med dem. Men åh, vad i nerverna jag har fått.
Så jag flyttar.
Nästa vecka.
Eller något.
Kan flytta in hos Bianca den 28de, så jag kan i lugn och ro packa och det, och under tiden leta efter någon som kommer och bor med grabbarna.
Vad glad jag är att jag kommer bort. Behöver bara se till att min hyra och deposit löser sej. Men det ska det nog göra.

Katie Melua - What I miss about you


Garfield


Quote of the day

You are like nobody since I love you.
~ Pablo Neruda ~

Random night

Started off with Andrew at The Barge.
Went to see an apartment down in Rathmines.
Did a d-tour to a pub to go to the toilet.
Met a crazy ol' guy at Whelan's.
To J.J.Smyth's to listen to a blues band.
Then Rick's for a burger.
Taxi home.

Good night. :)

Quote of the day

It is possible to store the mind with a million facts and still be entirely uneducated.
~ Alec Bourne ~



Blonde vs Brunette - see the difference



       

Quote of the day

It is never too late to be what you might have been.
~George Eliot~

Black president

Ja. Då vann han. Den där Barack Obama.
Jag som inte var intresserad över huvudtaget. Nu ritter jag här, klockan 06.11 på morgonen och skriver ett blogginlägg om honom. Vet inte så mycket om honom. Men ja. Jag skulle ha röstat på honom. Jag tror han kommer att göra ett bra jobb. Eller?
Jag är inte allför intresserad när allt kommer omkring.
Men.
Det här är stort.
Väldigt stort.
Jag tror inte världen är redo för detta. Eller jo, föresten. Världen är. Men USA är inte. Inte på långa vägar.
Det finns så många teorier om den där Barack Obama, och om vad som kommer att hända nu när han blir världens mest inflytesrika man. Världens mest mäktiga man.
Lönnmord. Helt säkert. Någon kommer att ta livet av denna helt "vanliga" man. Som nu är USAs president. Stackare. Jag skulle frukta för mitt liv om jag var han.
Hade också en väldigt intressant diskussion om honom med en av mina gäster på ett av hostelen när jag träffade denne på Puben.
Barack Obama är ett instrument. Han har blivit skapad av den amerikanska regering. Han har blivit gjuten år efter år tills han är den person som USA behöver. De mäktigaste männen (och kvinnorna) har i flera år planerat hans uppkomst inom den amerkanska politiken. Han har varit med. Länge. Och nu ska han vara den som leder de amerikanska folket i .. ja.. vadå? Vad är det han är planerad att göra? Ska han "rädda" Amerikas rykte? Ska han göra världen en bättre plats? Ska han chocka? Kommer han - eller kommer han inte - att vara i liv när dessa fyra år är till ända?
We'll just have to wait and see.

Who is your soulmate??

Belongs With Someone With Class
 
 

Your future lover should be someone with class. You belong with someone polite and never afraid to admit their mistakes. They will help you see the good in life and appreciate everything.

Kicked in the balls...

... or giving birth?

Which one is the most painful?

Jag sitter och tittar på Vänner just nu, ett av dom sista avsnitten, där Monica och Chandler får sina bebisar, och Chandler är ensam i förlossningsrummet med Erica, och han är ju som han är, och frågar förstås vilket hon tror tar mest ont? Att blir sparkad i pungen, eller att föda barn? Ja, jag har ju alltid sagt att föda barn helt säkert tar mest ont.. Men efter att ha haft en tandinfektion i snart en vecka, så måste jag lägga fram ett tredje alternativ. Jag vill aldrig mer få känna en sådan smärta som jag har kännt under den senaste helgen. Fast jag misstänker att födseln av mina barn förmodligen kommer att vara uppe i toppen av smärta jag någonsin kännt. Men OH. MY. GOD. Den smärtan jag har haft i helgen har varit outlidlig. Outlidlig!
Men min antibiotika och mina kära smärtstillande har gjort susen. Är fortfarande öm, och lite svullen runt kinden, men smärtan är bedövad och förhoppningsvis efter min andra rotkanal så kommer jag att vara ok igen.

Jag satt och diskuterade det här med tandvärk/annan värk med min taxichaufför häromdagen. Han hade just haft öroninflammation, och tyckte jättesynd om mej. Såna saker som öroninflammation och tandvärk (tappa tanden), som man hade i sin barndom, som var så otroligt vanligt att ha i sin barndom (i alla fall för mej), glöms bort. Smärtan som det orsakade glöms bort. Eller var det samma smärta? Har man högre smärtgräns som liten, elle orsakar kroppen helt enkelt inte lika stor smärta, eftersom den fortfarande växer och förändras? Eller gör adrenalinet i yngre ålder helt enkelt smärtan mindre? Adrenalinet man får av att springa runt som en yr liten höna. Är kroppen mer in-tuned när man är yngre, så när man är äldre försöker den vara mer försiktig och varnar en att inte göra dessa dumma saker, så att man gör allt för att slippa smärtan? Trots att man i vuxen ålder känner en annan sorts smärta. En mer känslomässig smärta. Vilket nog är tur att man inte känner den smärtan som liten, men är det helt rättvist ändå?
Ja, min smärta är över nu i alla fall. För nu. Får se hur jag mår imorgon efter den andra nerven blivit utryckt. Haha. Hoppas jag hinner tillbaka i tid till jobbet bara. :P

F#*!ing dentist..!

OK.
Laura has a mayor tooth infection. And needs a new root canal on another tooth. But after the infection's gone down..!
I am not a happy person at the moment.

Jag har ont. Mycket, mycket ont.

Kinden = svullen.
Mat = yeah, right.

After rain comes sunshine, after rain comes sunshine, after rain comes... ah, fuck it.