Mmm... Paella...

Jag tog med min spanska bok pa jobb idag.
Tankte jag skulle plugga lite.
Men nu ar jag sugen pa paella, och inte har jag hunnit lasa nagot heller.
Har sprungit sonder fotterna i min nya svarta pumps (tankte det skulle vara lugnt idag sa jag kunde ga in dom, men icke), sa jag masta byta till min gamla arbetsskor. Mina allra basta arbetsskor. Som mamma kopte at mej for... jaa.. 4 ar sen? Nar jag borjade jobba pa Silja. Ja, det var 2004 det. 5 ar alltsa som jag anvant dessa skor! Och de ar helt otroligt skona, lagom klack och funkar till bada kjol och byxor. Nice.
Far ga in mina andra pumps senare nagon dag.
Idag kom Enrico till Dublin, 2 dagar tidigare an vad jag trodde. Sa nu far jag mina Italien foton!! :D Yay!
Och imorgon kommer Linus!! (och Rolle forstas..) :D Annu mera YAY!

I wish I was a little bit... happier?

Jag känner mej deppig. Alltså, inte ledsen, men bara nere. Vet inte varför. Kanske det har att göra med att jag inte har haft en ledig dag på evigheter och jag är slutkörd. Kanske det har att göra med nytt jobb, nya saker att göra. Kanske det har att göra med att två av mina allra bästa vänner i Dublin åker hem till Australien om en vecka. Eller, åker och reser runt i Europa om en vecka, och sen åker de hem om en månad. Jag har ju fler vänner kvar, och träffar nya hela tiden, så det är inte grejen, men Linda och Paula har varit två av mina närmaste, och nu åker de... Kanske det har att göra med att jag är pank. Och det visste jag ju att jag skulle vara när jag bokade Egypten resan, men eftersom jag nyss slutade mitt gamla jobb, så är sättet jag får betalt lite miffo. Har nämligen inte fått betalt på en vecka nu. Ska nog kolla med Leon hur hon tänkte betala för min sista vecka på Kilronan, eftersom jag redan fått min P45 (mitt skatteavslut, vilket betyder att de inte kan betala in pengar på mitt konto längre utan att skatteverket lägger sej i, så jag måste få det i kontanter).. Plus att jag hoppas mitt nya jobb hann registrera mej hos skatteverkat så jag inte hamnar på emergency tax (vilket är typ 50%). Hoh hoh. Jobbigt det är ibland.
Detta är nog orsakerna till att jag inte har någon energi alls. Jag borde gå till gymmet idag, har sagt det i tre dagar nu, men bara skjutit upp det, men jag känner inte för't.
Kommer att sakna mina tjejer massor när de båda åker den 2ra september. 


Suck och ston

Joda. Jag har gatt fran en konstig familj till en annan (pratar alltsa jobb nu). Men jag biter ihop for tillfallet och jobbar pa. Det ska nog ga bra. Har i alla fall antligen fatt internet igang. Sa det kanns bra. Fast det kanns som "Big Brother watching over you" hela tiden. Men. Jag klarade av att jobba pa Kilronan i 1,5 ar, sa jag ska nog klara av ett tag har med! Jag ar ju bara helt enkelt bast, och de anstallde mej ju for att jag var det, sa upp till bevis nu bara froken Aman! haha.. Bast?? :P

Sweet

Hittade en euro i planboken, och lanade 50 cent ur kassan. Jag ater pizza!!
(inte undra pa att man gar upp i vikt i det har landet - fast det ska vi rada bot pa, jag och KT, pa varat gym..)

Hungrig

Nu ar jag sa dar jobbigt hungrig igen. Och det finns bara rostbrod pa jobbet. Hostelet alltsa. Skulle kunna bestalla en pizza, men jag har bara 5 Euro i planboken, sa det far man inte mycket pizza for.. Aven med vart specialerbjudade fran hostelet, da man far en pizza for 6,50... Hmm.. svart beslut har.. Maste ga ganska direkt nar Anthony kommer ocksa, for min nya chef har glomt att informera mej att jag pa sondagar jobbar fran 12-21, sa jag kommer att vara tva timmar sen till jobbet. Men det var ok, eftersom det var hennes fel att jag inte blivit informerad... Hade ju inte tagit pa mej hostelskiftet (varifran jag anda slutar tva timmar tidigare) om jag vetat det. Men nu vet jag till nasta vecka!
Fast nu var det ju det har med mat... Hmm...

Beatles Mania

Sa har pa morgonkvisten.
Sitter pa hostellet och dricker kaffe for att halla mej vaken. Det var tungt att stiga upp imorse, efter ett 15h pass igar, och vetandet att ett likadant pass ar pa gang idag.. Ja, det var tungt iaf.
Sa jag sitter har och diggar till lite gammal hederlig Beatles. :)
Nice.





Legion of Ape goes Video Mode



Checka in deras nya video. Bandet vi har foljt, jag och Pixan, sen vi kom hit till Dublin. Och som jag fortfarande jammar efter.. ;)


haha

Jag hade visst glomt bort att jag hade lovat ga pa Electric Picnic med Moran ocksa.. Hmm.. Nu blir det tight med cash... Kanske jag ska skippa det anda.. Hmm.. Fast det hade vart jattekul.. Men hon har ju dom andra att ga med, sa hon klarar sej ju.. Synd bara. Hade vart hemskt kul.

13 Oct 09

Hihi.
Glomde ocksa saga att jag ock Mirek ska ga pa konsert den 13de oktober.
OPETH!


Oj.

Hihi.
Litet impulsköp jag och Silvia gjorde idag då.
Vi kom på idén igår. 
Och idag bokade vi resa till Egypten mellan 17de-24de september! :D
Ska bli såååå kul!
4-stjärnigt, all inclusive (frukost, lunch, middag och drinkar mellan 10am-midnatt), med 5 restauranger, 3 barer och 2 pooler på hotellet. Fin sandstrand för hotellets gäster, samt ska vi åka på en 24h guidad tur till Cairo och Pyramiderna! :D Yay!

Har också joinat gym idag. Igen. Ett annat gym. Ett nytt gym Med KT och Mirek. Fint gym. Ett gym. Fast nu har jag ju människor som pushar på mej iaf.... Suck.
Ja, jag säger då bara det....

1976


Mmmm... mat..

Jag har nyss kockat för första gången på... ja, flera veckor.. har nog inte lagat mat hemma sen före jag åkte till Italien.. Eller före det till och med kanske? Kan inte komma ihåg. Men nu har jag kockat till mej min tortellinilåda med kyckling.. Mmm... Nice.
Linda har kommit hem efter att ha häckat hos Guili i 10 dagar, så ikväll ska vi äta gott och se på roligt.. :) Jobbat varje dag sen jag kom hem från Italien nu, så är lite trött, men det ska nog lösa sej.. Jobbar bara alldeles för mycket med både Kilronan, Ariel och Litton Lane. Har inte en ledig dag förrän när Lina och Roland kommer... Men då jäklar blir det party! :D

Nöjd

Jag är så nöjd med mitt liv just nu! 
Jag är OTROLIGT nöjd med mitt nya roomie val. Jag sitter alltså nu på soffan efter att ha sovit som en stock hela natten,och jag och Mirek (hade visst stavat hans namn fel tidigare) lyssnar på de ljuva tonerna av In Flames som strömmar fram ur stereon på hög volym..! :D Hur många gånger har det hänt i mitt liv, när jag bott med andra människor?? Aldrig!! Men nu!! Jag har min kaffekopp i handen (tyvärr  finns det inte mycket kvar av mitt fina finska kaffe, men jag har beställt mer av Linus när dom kommer!!) och surfar på alla möjliga random sidor. FB:ar, mailar, bloggar och kikar på annat skoj. Jag och KT är lite sugna på att inreda lite mer hemtrevligt i huset.. Alltså, det är ju redan hemtrevligt, men det finns nog alltid smått och gott man kan göra ändå.. :) Så jag sitter och kollar på olika grejer som vi sku kunna köpa in till huset.. Hihi.
OCH jag är nöjd med mitt nya jobb. Lite små grejer som är weird, men det ska jag försöka ändra på. Men det är lugnt, skönt och trevligt jobb. Och även om jag tror att jag inte blir så långvarig, så är det riktigt skönt med omväxling, Efter att ha jobbat i några dagar nu så har jag märkt att jag jo, nog är väldigt överkvalificerad för detta stället.. Men det stoppar mej ju inte att ha skoj på jobbet, träffa nya peeps och göra mit bästa ändå! :D
OCH så är jag väldigt nöjd att Linus och Roland kommer hit snart! Lite mer än en vecka kvar! Wihuu!! :D Can't wait!

Mmmm...

Mmm... Pizza-aaaahhh.... :)

Pizza...

Jag ar pa jobb... Och saaaaa sugen pa pizza. Det finns en liten pizzashop bara 5 minuter ner pa gatan, och dom har SAAAA goda pizza slice's som jag bara kanner att jag absolut vill ha! Hmm... Undrar om jag kan lagga upp en lapp i receptionen och saga att jag ar tillbaka om 5 minuter??

Sista helgen pa Kilronan

Och jag jobbar asset av mej. Jag ar sa trott idag sa det inte finns heller. Jobbade alltsa inatt, och fick besok av min Han mitt i natten runt 2. Ah, vad karlar ar CONFUSING! Uppdaterar senare, eftersom just nu orkar jag knappt halla ogonen oppna, men antligen fick jag ta tag i nagra saker med honom som jag funderat ett tag pa. Men sen var det svart att sova. Jag bade var glad och ledsen efter att han gick. Sa jag har kanske sovit 3 timmar eller nagot liknande inatt. Och nu ska jag hjalpa till med frukost? Nej vet ni vad, jag kommer att vara trott inatt nar jag ska jobba igen.

I'm moving on to better things.


Argh..!

Karlar ar da de storsta idioterna som finns. Pa riktigt. Jag ska nog helt enkelt gifta mej med min Fabricio (min blivande homosexuella man). Det verkar enklast. Inga konstiga trassel i forhallandet dar inte. Han far ha sex med vilken karl han vill, och det far jag med. Och jag har mitt underbara stod for sjalen i honom.
Men nar det sen ploppar in riktiga karlar i mitt liv.. En straight man som verkligen verkar vara nagot.. ja, vad hander? Jo, han visar sej vara en jakla idiot! Och nej, don't get me wrong - han har varit arlig, trevlig och snall med mej. Inte trixat eller spelat spel med mej. Men varfor faller jag alltid for idioterna? Han spelar inga spel, han later en veta precis vad han haller pa med. Men det, mina kara vanner, stammer inte overrens med vad jag soker i en man (ja, alltsa arlig ska han vara och inte spela dumma spel - men just den har karlns intentions var inte vad jag had in mind). So that's that. Han kan ga och gora vad han vill, med vem han vill, sa lange jag inte behover vara med i den bilden. Kan bra vara van med honom.. Herregud, jag traffade ju honom precis, sa jag har ju inte gatt och karat ner mej precis. Men ack, vad det slar hart ibland. Som en orfil.
Livet gav mej en orfil och vackte upp mej.
Happ.
Nya jobbet borjar imorgon. :)

Sista veckan?

Eller nastsista??
Har inte riktigt kommit fram till det an. Men slutet ar det iaf! Yay!
Men trott ar jag.
Jag och Sil skulle traffa Doctor-to-be och Mitch igar, men alla var sa trotta, sa det blev inget av... Jag och Silvia gick pa bio istallet.. The Taking of Pelham 123. Ritktigt bra faktiskt, riktigt bra. Sen gick vi pa en pint pa Quay Bar (Gud, vad lange sen det var jag var dar sist..!) och sen sov jag hos henne, for jag hade glomt mina nycklar pa jobbet, sa jag skulle inte ha kommit in... :P
Och nu har jag suttit halva dagen och degat och haft mej.. Suck.. Men det ar en helt annan kansla nar man vet att det ar ens sista dagar...! Hihi! :)

4 dagar

Det tog mej fyra dagar att saga upp mej fran mitt jobb, efter att jag redan sagt ja till mitt andra jobb. Fyra dagar! Men NU ar det gjort! Och jag lyckades saga upp mej utan att Leon blev sur. Skont. Sa nu kan jag i god ro forsoka luska ut nar och hur jag kan och ska borja, och sen ar det .... wiiiiieeee...!!! Haha!
Jag ar sa glad sa jag vet inte vad jag skriver heller! Hehe!
Men skont ar det iaf! Grattis till mej! :D

Vilken rolig helg so far!

Jajjemen!
I torsdags var jag, KT och Milek ut pa pints. Vi traffade pa Bianca och hennes nya housemate ocksa. Kommer inte ihag vad bruden heter, men hon var trevlig. Metalfreak precis som B och jag. Aven Milek ar metalfreak. Sa vi hade grymt kul. KT kande sej nog lite utanfor.. Men hon gick hem efter forsta puben. Hon skulle jobba tidigt nasta morgon. Det skulle Milek ocksa, men vi gick till Fibber's anda, och njot i fulla drag av musiken. Usch, vad jobbigt det var att stiga upp pa morgon igar for att servera frukost. Men det gick. Sen gick jag over till Doctor-to-be pa hostelet och vi gick pa apartment hunt. Och vi hittade en supermysig liten etta at honom pa Camden Street! Perfekt lage liksom! Plus att han gav mej uppgiften att inreda! Yay! Hihi! Sa vi gick och shoppade massa kul, fast inte allt. For planen var att aka till Ikea idag och kopa resten, men efter var superduper utgang igar sa var vi lite trotta och eftersom jag skulle jobba vid halv 6, sa sket vi i det for idag. Sa jag hangde ett tag med honom imorse nar vi skulle fixa telefon at honom, och sen hangde jag med Silvia hela dagen. Vi kikade over till hans lagenhet under dagen for att se hur det gick med inflyttandet, och det var full stadning pa gang. Haha. Men det blir nog bra. Synd att jag jobbar imorgon pa dagen, skulle ha vart kul att aka till Ikea da, men han klarar sej nog. Hihi. Nu vantar jag pa att Sil ska komma over sa att vi kan ata middag... Grymt hungrig nu. Vi sov typ tre timmar pa dagen idag, sa har inte atit sen jag och Doctor at frukost imorse. Och det var inte mycket, eftersom vi var lite bakis. Haha. Jag och Doctor. Jojo.
Anyway, nu ska jag ga och kolla potatisen och varrullarna! Ska bli saaaa gott!

Yay!!!

Jag har inte sagt något, för jag ville inte jinxa det, men idag blev jag erbjuden ett nytt jobb! Yes! Och ja, jag sa alltså ja. Haha. ÄNTLIGEN slipper jag tanten och hennes fasoner. Och Leons ständiga mood swings. Och Karl, mannen jag förmodligen tycker minst om i hela världen. Och min Han. Jaja. Det hade ni väl förstått att det ändå inte var MIN Han till slut. Har ju inte pratat om honom något mer. Det var nog bara den största chocken att se honom igen efter all tid. Det var en fin flirt förra sommarn, men den är över. Don't get me wrong, vi är fortfarande vänner, och han flirtar och jag flirtar tillbaka, men vi har nog båda insett att allt vi hade var en sommarromans. Besides, jag har annat för mej på den fronten. 
So, anyway. Mitt nya jobb är inte så häftigt, men jag är bara glad att byta jobb efter 1,5 år, och byta bort mina inte helt trevliga chefer. Det är ett guesthouse det här stället med. Ariel House. 4-stjärnigt med 37 rum i Viktoriansk stil. Mysigt. 
Vet dock inte när jag börjar. För när jag ringde chefen för att säga upp mej idag, så ville hon prata om det imorgon. Hmm. 
Nåja, det löser sej!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag och KT och Milek (pollacken vi bor med) ut på en pint och fira. 

Jo, Doctor-to-be träffade jag ju idag också. De landade igår kväll. :) Och idag fick jag träffa honom. Hihi. Vi var på lunch, han, jag och Mitch. Bagels in St Stephen's Green. Han skulle komma med ut ikväll, men de har båda lite jetlag och jag hamnade att hjälpa till med frukosten imorgon bitti, så det blir rätt lugnt. Men imorgon blir det utgång!


Vilken CP dag

Jag hade en av de värsta dagarna någonsin på jobbet idag. Allt gjorde mej arg. Jag kom hem och var så förbannad så mina nya housemates blev lite smårädda. Ok, jag lugnade ju ner mej rätt fort.. Men ÅÅÅÅH vad jag får i nerverna på okompetenta männsikor som bara lägger sej och inte förstår något!!
Så jag och Linda har ätit pizza från Domino's, Ben & Jerry's glass (för det sa mamma att var den enda nyttiga glassen) och tittar på Vänner hela kvällen. 
Och nu ska jag ta min lilla Harry Potter bok och lägga mej och drömma mej bort... :)


Jo, hade föresten två helt superbra dagar med Phil (och Stew och Julian förstås). Vi käkade gott och drack öl (inte alltför mycket dock). Och imorse åkte han hem. De skulle åka klockan 5 från Loughlinstown, men Phil hade ställt sin tyska telefon på ringning, så halvvägs på väg till flygfältet märkte dom att klockan bara var 4.30.. Haha. Jag och Stew masade oss upp (vaknade på varsin soffa alltså, då vi båda envisades med att vi skulle se klart på South Park igår kväll/natt) vid 7 och han skjutsade hem mej på vägen till jobbet. Jag hoppade i duschen, och tog tag i min alldeles utomordentligt fruktansvärda dag. På jobbet alltså.
Resten var ok.

Ikväll landar Doctor-to-be i Dublin. Och på fredag är jag ledig och kan gå runt på stan med honom och leta lägenhet. 

Hemkommen från Italien!

Åh, min underbara semestervecka är slut. Är hemma nu.
Min lilla sommarromans, mitt vackra väder, mitt hängande med min älskade Nappsu, solen och badet, är för denna gången över. Cocktails och öl i sena sommarkvällar, och värmen som riktigt omfamnar en... no more this year..
Inte för att hela resan var toppen. Jag tapade bort min kamera. I Österrike på Öl Festivalen som hade som vi gick på. Suck. Andra kameran i år. Fast nu var det faktiskt mitt fel. Suck. 
Till Slovenien var vi också!
Jojo!
Och missade nästan flyget hem! (Nej, inte riktigt så illa, men tåget och bussen var lite sena och säkerhetskontrollkön var JÄTTElång, så jag snika förbi typ 200 personer, för de hade redan börjat boarda mitt plan). 
Idag har jag och KT vart till nyöppnade IKEA här i Dublin. Vi letade rätt på bussen som skulle ta oss dit, och blev mäkta förvånade när vi hamnade i Dublins förmodligen värsta knacker-område! Men vi kom ur det, och där låg sedan den blå-gula byggnaden i all sin prakt. Vi spenderade två timmar med att gå runt där, och även om det inte var så stor skillnad i vad de hade i Sverige för tre år sen när jag handlade där senast, så var det fortfarande kul. KT ville äta svenska köttbullar, men kön var superlång där så vi skippade det. Handlade lite smått och gått, men kom på att vi nog behöver åka dit igen och handla när det inte är lika mycket folk. Det är ju Bank Holiday Monday idag, och alla är ju lediga, så det var lite med peeps på IKEA. Det öppnade ju förra måndagen.
Nu ska jag förhoppningsvis snart få ett samtal från min kära Phil som är i Dublin! Yay!