Internet Problems

Jag har inte bloggtorka, och trots att jag jobbat massor så är det inte så att jag inte har tid att blogga - det är bara det att "vårt" internet har käppat de senaste veckorna något alldeles förfärligt! Jag ber om ursäkt, för jag vet hur tråkigt det är när bloggar inte blir uppdaterade, men ni får helt enkelt ursäkta mej och ta det för vad det är..
Hur som helst så har vi haft julfest på jobbet, vi har varit och bowlat och spelat biljard samt varit på bio.
Jacek har kommit över sin förkylning och vädret har varit varmt och soligt om dagarana och alldeles förfärligt kallt om nätterna.
Jag klarade mej utan att bli sjuk efter Jacek, men har ett konstigt utslag på ryggen som inte vill försvinna.
Vi har bokat vår semester till Polen i början på mars, och är det någon som är sugen på att komma med och skida så är det bara att höra av sej!
Och nu mina vänner ska jag just gå och baka lite bröd till frukost imorgon och se en film med mina gossar!
Förhoppningsvis kommer internetet att funka lite bättre (verkar som det iaf) och jag kan gå tillbaka till att underhålla er snart igen! :)

Sjukling

Inte jag dock. Älsklingen.
Jag har haft en prima helg. Varit ledig hela helgen, och ska inte in på jobb förrän onsdag! :)
Jag var in till stan och ut med Silvia, spenderade sedan gårdagen med att se på film och umgicks med henne. Kom hem på kvällen, och fann min käresta i säng med stegring. Trodde det berodde på att han var bakis (för han var till Przemek på fest i lördags), men det blev som inte bättre, och hela natten spenderade jag sedan med att ligga bredvid värme-elementet Jacek. Hoh. 38-39 graders feber, plus att han får konstiga allergi utslag när han bli så sjuk.. Så idag har jag kurerat hela dagen.. Har dock också varit duktig och diskat 2 maskiner, tvättat 2 maskiner, gått ut med soporna och tagit mej till apoteket för att köpa C-vitaminer och Panadol. Imorgon ska jag dammsuga och städa toaletterna.
Nu ska jag dock återigen lägga mej brevid värme-elementet mitt, och försöka sova och inte bli uppväkt var och varannan timme av stackarens stånkande.. Don't get me wrong here though - jag tycker innerligt synd om honom, och imorgon ska jag ta honom till doktorn (han behöver sjuklapp till jobbet) och kurera mera..
Hoppas han mår bättre snart min prins.. :)

John Blund

Sitter just nu och väntar på att John Blund ska komma över.. För tillfället känner jag mej inte alltför stressad, men jag vet att om jag inte somnar snart kommer jag att vara riktigt trött på jobb imorgon. Ok, jag jobbar bara 3 dagar den här veckan som sagt var, men har nog ingen större lust och gå runt i nattmössan imorgon på grund av sömnbrist inatt. Hmm... Kom snart, kom snart... ZZzzz...

2 of 4

Riktigt lat dag idag.
Sov halva dagen (gick inte upp förrän vid 2-tiden, för jag kände mej lite småkrasslig, så jag tänkte det kunde vara skönt att sova bort det) och efter det har jag bara legat på soffan och sett på film och serier.
Jacek for just på jobb, så nu ligger jag här i min ensamhet och funderar på vilken film jag ska hiva på näst.
Har några roliga filmer på laddning också, så det kan bli en riktigt kul kväll, trots att jag inte har mycket energi..! :)

Min lilla Nappsu

Idag fick jag höra något som fick mej att sakna min bästa kompis något alldeles förträffligt!!! Tur att vi kommer att ses snart!! :) Can't wait!!




Faller för grupptrycket...

Ok, inte egentligen. Jag brukar gilla att göra de här, och eftersom de flesta bloggar jag läser har lagt upp listan, så tänkte jag att jag kan ju göra det jag med! Nu när jag har tid och är ledig.. Hihi. :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Hmm.. Den där bergsklättringsfunderingen vi gjorde på Jaceks födelsedag var en upplevelse. Även det att vi åkte till Polen på vår skidsemester (hade nog inte trott att Polen skulle ha haft så bra skidbackar som de hade), och spenderade en hel drös med polska traditionella dagar och högtider.. :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag gav ett nyårslöfte..?

3. Fick någon du känner barn?
Jodå, en hel drös med arbetskollegor, och en massa vänner berättade att dom väntar tillökning också!

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte mej personligen som tur var, men en del vänner hade det nog lite svårt.

5. Vilka länder besökte du?

Jag tjommade över till London med Nanny, var till Polen en par gånger med älsklingen, snurrade runt lite på min egen irländska holme och åkte även via Sverige till Finland med älsklingen.

6. Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?
Hmm.. Saknade mina vänner massor därhemma, men dom får jag ju närmre det här året iaf!

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Hmm.. Det är nog en hel del.. Men 15 mars flyttade jag och Jacek ihop. Våra semestrar och födelsedagar kommer jag nog också att minnas. Och julen. :)

8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Mitt jobb, helt klart. Älskar det! Kommer att vara svårt att lämna det, men ibland måste man. Även hela året med Jacek har varit bäst!

9. Vilket var ditt största misstag?
Att jag inte sparade mera pengar inför i år. Men vi har fortfarande tid att försöka samla ihop lite slantar...

10. Vilket var ditt bästa inköp?
hmm.. Har nog inte inhandlat så mycket åt mej själv.. Men alla resor.

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Jaceks presenter och våra semestrar.

12. Vad gjorde dig riktigt glad

Jacek gjorde min födelsedag riktigt bra, och sen fixade han en överraskningsfest också! Sånt blir man riktigt glad av. Också det faktum att han är supersugen på att flytta till Finland gjorde mej glad. :)

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hade väl någon släng av influensa där någon gång under året, men inget alltför allvarligt. Någon vecka sen klämde jag tummen i en skrivbordslåda på jobbet, så en bit av nageln är blå, men så farligt är det inte..!

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
Iron Maiden, eftersom vi pinade oss igenom en hel dag av störtregn och kyla för att se dem. Även Five for Fighting - America Town, kommer påminna mej om förra året, för det är min och KT's skiva!

15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
Bättre hela tiden tack vare älsklingen! :)

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Gymmet/Träning. Hade önskat jag inte var så lat som jag är.. Men baby steps Laura, baby steps... Kunde öven lagt ner mer tid på att åka in till stan och hänga med brudarna, men det är svårt när man jobbar och bor på olika ställen, man vill liksom ta det lugnt och så efter jobbet.. Ska försöka mer i år dock!

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Njäe.. Har nog varit nöjd med allt jag gjort..

18. Hur var din julafton?
Ritkigt fin. Jag lagade mat i två dagar, och vi hade Heuri, Fabricio, Marcus och Martin över på middag. Samt jag, Jacek och Mariusz förstås. :) Alla fick fina presenter och hade en trevlig kväll!

19. Blev du kär?
Alltid kär i min gubbe! :)

20. Vilket program har varit det bästa på tv?
Har ingen Tv-antenn, men One Tree Hill, Doctor Who och Supernatural var viktigt.

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?
Jag hatar inte. Det är alltför starkt. Men inte heller håller jag mej ikring människor jag inte har tålamod för.

22. Vilken var den bästa boken du läst under året?
Hmm.. Läste nog igenom Harry Potter serien igen.. Men kan nog faktiskt inte komma ihåg att jag skulle ha läst någon riktigt bra bok i år - tyvärr.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Dirty Little Rabbits, som var förband när jag och Mirek var och såg Lacuna Coil.

24. Önskade du dig något som du fick?
En ny klocka, eftersom min gamla jag fick av Nanny blev stulen på St Patrick's Day. Så ölsklingen köpte en ny i födelsedagspresent!

25. Önskade du dig något som du inte fick?
Kaffekokare. Nu har jag gett upp hoppet för att äga en i Dublin, men så fort vi flyttar, då jäklar...!

26. Vilken var årets bästa film?
Inception, Alice in Wonderland och Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1. :)

27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Spenderade den efter fin uppväckning i Bray på akvarium, hade några pints ute i solen, fick mej en stor tallrik sushi på Yamamori och gick ut på puben med Silvia, Mirek och älsklingen! Några dagar senare blev jag överraskad med fest hemma hos oss. Alla fina vänner från Dublin var där. :)

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Nya vänner/arbetskompisar. Fick även träffa Jaceks familj för första gången.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?
Stilig, rockig, bekväm, hullerombuller helt enkelt. Man kan nog hitta det mesta i min garderob.

30. Vad fick dig att må bra?
Snön i Dublin!! Och att Jacek var så glad över sina presenter! Och våra framtidsplaner..!

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp är fortfarande upp på högsta pallen.

32. Vem saknade du?
Vänner som flyttade från Dublin (KT, Max, Phillip), vännerna där hemma samt familjen.

33. Vilken var din bästa månad?
Hela faderullan! Juli, för min födelsedag var så bra, samt mars, augusti och oktober, för då åkte vi på semestrar!

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Rest mer? Njae.. Haft bättre kontakt med nära och kära kanske. Men som tur är vet de alla hur mycket det betyder för mej, och vänner är alltid ens vänner oberoende hur långt bort de befinner sej! Alla bloggare gör det bättre också - eftersom man kan följa med vad som händer hemma! :)

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Vi kommer att flytta. Behöver nya jobb och Jacek behöver lära sej finska. Annars hopaps jag det håller sej som ett bra år - precis som 2010. :)


1 of 4

Då har jag påbörjat en av mina fyra lediga dagar den här veckan. Och sov ut gjorde jag, såg en film medan jag åt mandariner och kex med mjukost och avokado till frukost. Har försökt väcka upp gubben min ett par gånger också, men han sover ju som en stock..! Men nu är ju klockan redan över 1, så nu ska jag ta honom i kragen och dra upp honom ur sängen..! Så här lat kan man väl inte vara??? Ska ta med honom ut på lite veckohandling samt en rask promenad. Kanske slår två flugor i en smäll och promenerar till butiken? Enda problemet då är att vi måste promenera hem med alla kassar med mat, och det kan bli jobbigt, för vi behöver handla rätt mycket.. Hmm.. Får fundera på det medan jag försöker få honom ur sin beauty sleep. :)

Semester

Hehe. Mitt jobb är bäst. Jag har fått 4 dagar ledigt denna kommande vecka. För det är inte så mycket att göra. Så chefen gav mej några extra semesterdagar. Hihi. Inte illa, då hela jul/nyårsperioden gick till att jobba. Så nu ska det tas lugnt..! Har bara besiktningen på bilen som ska göras på torsdag, men det kan gubben min ta hand om, för jag jobbar jag. :) Kanske jag tar mej ut på en liten vinrunda i helgen med flickorna från stan. Det var ett tag sen vi sågs.. Men nu är det sängdags, för min världens bästa pojkvän fick just för sej att han var sugen på att ge mej en massage..! :) (kan hända att det var en (eller två) liten hint som kom ur mej först förstås.. hehe)
Natti natti!