Casablanca



Jag vill se Casablanca nu! Helt otroligt bra romantisk film!

Olyckligt förälskad?

Nej.. Det skulle jag nog inte säga.. Eller..?
Jag vet inte..
Hmm.. Hur konstigt låter inte det på en skala?

..är jag olyckligt i ett förhållande eller är jag lycklig i ett icke-förhållande?

Haha.. Jag orkar inte fundera! Jag borde fråga karln rakt ut. Vad är det vi håller på med? Vi beter ju oss ändå som ett par, vi gör allt tillsammans, vi kan helt enkelt inte slita oss ifrån varandra.. Men han åker till USA till hösten, han har fullt upp med sin stora tenta fram till mitten på augusti, jag jobbar, hans mamma gör inte saken lättare, jag vet inte vad jag gör i framtiden och när jag i så fall gör det..!! Som ett förhållande är det här ganska dödsdömt... Eller iaf väldigt mörkt.. Men som ett icke-förhållande är vi helt fantastiska.. Vi gör allt tillsammans, kan inte slita oss ifrån varandra... Haha... Och utan att oroa oss för framtiden..!
Men vad gör jag i så fall i det här förhållandet? Jag är ingen icke-förhållande människa..? Aldrig varit. Jag vill veta att om jag går in i någonting, så kommer det att leda till något.. Iaf att det har CHANSEN att leda till något.. Am I reading too much into this? Borde jag dra mej ur innan det är försent? Men jag har ju så himla kul för tillfället..!
Jag har i och för sej redan frågat honom vad vi riktigt gör. Men som alla karlar är han inkapabel till att svara ordentligt - ALMOST at least.. För när jag faktiskt försökte avsluta det hela, så ville han ju definitivt inte det...! Shows promise I guess?
Nej, jag är nog för all-over-the-place för tillfället... Ta det som det kommer.

Jag är ju lycklig. Helt fantastiskt lycklig.

Och funkar det inte, så funkar det inte.. Right?

Plenty of fish in the sea..!

Plåstrets pirat TV och julkalender

Mina damer och herrar, pojkar och flickor, får jag ha den stora äran att presentera...
 
Robert Robertino Af Plåsterhjälm

A.K.A

PLÅSTRET





Jag tycker så synd om alla er svenska och utländska barn/männsikor som aldrig fått njuta av den bästa julkalendern som någonsin skådats på denna planet! Plåstrets Pirat TV och Julkalender. Helt klart den bästa någonsin! Jag saknar Plåstret och alla hans upptåg. Hans "peppar"kakor, Ludde, pirat-tv sändningar, Lucia-firande etc etc. 
Han kom ut första gången 1994, men visades som repris 2004. Jag försökte spela in de avsnitten jag kunde, men var, jag bara undrar VAR, kan man få tag på denna roliga varelse igen?? Jag behöver något att se fram emot till julen!!!

The Goo Goo Dolls at Ambassador in Dublin




I cried when they played this! It has to be one of the most beautiful songs ever written! It made my day, my week, my month and my year! Yes, it was superb!