Off off OFF!

Yay! Kanns som att jag har jobbat hacken av mej alldeles forfarligt dom tva senaste veckorna..! (Vilket ju iofs ar sant..) Sa det ska bli saaaaa skont att vara ledig i 2 dagar nu! :)
Lite ledsen ar jag dock, for idag skulle ju vi ha varit upp och valt lagenhet at oss, men tyvarr ar inte lagenheterna klara for visning an, sa vi far vanta till pa mandag... :( Men jaja, det blir nog bra det med.. :)


Kanske bara for att...

...for att jag har druckit hinkvis med kaffe de senaste fa natterna som jag jobbat, som jag nu sover jatte konstigt pa dagarna. Vaknar hela tiden, och drommer konstiga drommar. Eller ocksa for att det nu ar sol och varmt och var och fint som jag nu sover sa sjukt att jag nastan knuffar karln min ur sangen... Eller ocksa bara for att jag jobbat som en tok over helgen och nu har svart att slappna av...

Vad det an ar, sa ar det ruggigt jobbigt.

Don't get me wrong now - jag ar inte trott nu. For jag "sover" (dvs vrider och vander mej) fram till typ 17-18 pa kvallen, och degar framfor tv:n tills jag ska pa jobb, vilket forstas resulterar i att jag ar hur pigg som helst nu pa natterna..! Ja, det - och kaffet forstas. Men jag sitter nu har med en kaffe framfor och stirrar mej blint pa den och undrar om jag egentligen borde dricka den eller nej. OM det ar den som gor att jag kommer att sova sa daligt, sa borde jag ju lata den sta.. Men sen far jag en viff av aromen, och jag kanner hur kroppen lutar sej narmre och narmre koppen.. Ahh..! Jag borde ge mej sjalv en orfil! ... Eller ocksa bara bita ihop och dricka min kopp, och latsas som att det ar nagot annat som haller mej vaken nar jag kommer hem. Vadret. Ja, vadret later som en bra sak att skylla pa. Har i landet klagar dom ju anda alltid pa vadret, sa det kan val jag ocksa fa gora!


I'll boil you up some hot strong love.. ;)

Haha - den rubriken ar det inte manga som kommer att forsta.. MEN alla som last Harry Potter pa engelska kommer att tycka det ar TOKROLIGT! :) Hahahaha - vad kul man kan vara ibland.

Anyway - idag lagade jag som sagt den lange efterlangtade mango-raksoppan, och OJ vad god den var! Det var nagot sa fortraffligt gott sa det inte finns heller! Jag far nog klappa mej sjalv pa ryggen for den.
Enda problemet var att det var en hel massa jobb som gick in i att laga denna utsokta soppa. Massor med gronsaker, mango och rakor skulle i lite vitt vin, och det skulle sta och smaputtra i minst en halv timma, och sen skulle det blandas ihop med mixer, och sen skulle man sila fram soppan och lagga i gradde osv osv... Jag trodde jag skulle storkna nar jag kom sa langt ner i receptet, och vagade faktiskt inte ens smaka av soppan nar jag kom sa langt... Som tur var var Jacek tillrackligt modig, och han fullkomligt alskade den! :) Da fick jag ocksa i mej lite mod och vagade mejpa ett smakprov, och hihi - det var nog vart allt jobb! Tyvarr har vi bara en portion kvar till i morgon, men jag far val laga nagot annat gottigt da.. :)


Mat..... :)

Jag har fatt varsta inspirationen att laga en massa god mat pa senaste tiden. Imorgon ska jag laga en matratt som jag faktiskt har vantat pa lange att jag ska ha mojlighet att laga - mango-raksoppa. Det later saaaaa gott pa papper. Idag at vi lammkebab med gurksas och hemlagad klyftpotatis.. Mmm... :)


Sony Vaio hittad???

I torsdags ringe garda till mej. De har hittat en dator som de tror kan vara var. :) Jaceks ar det i sa fall, och aven om tjuvarna formodligen rensat bort allt fran harddisken, sa vore det ju skont om det faktiskt anda var den, sa att vi kunde fa tillbaka en dator iaf!!! Sa att jag slapp forlita mej pa att anvanda internet pa jobbet, och sa att man faktiskt kan vara online lite mer... Bloggen blir lidande, emailen blir lidande, mamma blir ju lidande for guds skull nar hon inte far nagra updates!!! (Vilket formodligen resulterade i hennes "impulsiva" telefonsamtal idag.. Inte for att jag klagar - bara kul att hora av henne..!)

I helgen har det varit full rulle. Jag har varit turistguide for
Life Event. Det ar ett foretag som ordnar konferensresor for olika foretag, och vanligtvis haller de till i Sverige, men de ville utoka utomlands - och da till Dublin - och min kara Frida som pluggar turism i Stockholm gav mitt nummer at sin klasskompis som gor sin praktik pa Life Event, och vips fick jag ett nytt litet jobb pa sidan om! Nice! Gruppen var jattetrevlig och det var hur kul som helst att snurra runt stan med dem och visa dem runt, och trots att jag jobbade pa hotellet pa natterna sa overlevde jag. Lite trott idag dock, och sov till 20:00, men sant far man ta ibland! :)

Har aven lamnat tillbaka min kara favvohund har i landet idag. Julian akte ju hem i en vecka, sa Jake har varit hemma hos oss och harjat, och han ar ju bara fooooor sot den lilla. Kom underfund med hur mycket jag saknar att ha hund, och hur mycket jag saknar Eppu. Men det blir nog ingen ny hund forrns vi bosatter oss lite mer stadigare.. Lite smaplaner har borjat ta sej pa den fronten ocksa (planeringsvis alltsa), men det haller vi lite smahemligt tills vi vet mera.. MEN - snart ar det iaf dags for flytt! Den 16de kommer vi att lagga ner deposit pa var nya lagenhet, och sen borjar flyttningen dra igang. Can't wait!! :)

Glad Pask!

Jag har varit sjuk i veckan. Riktigt sjuk. Sadar dumt att man "knappt orkar flytta sej fran sangen till soffan"-sjuk, och sa att "gubben har fatt tagit hand om en"-sjuk. Lag ner i tre dagar och glodde pa Vanner och filmer osv.. Usch.
Men det gick over som tur var.
Och nu ar Nappsu och Eriksson pa besok. Varit har sen i torsdags. Forsta dagen da jag borjade kanna mej ok efter den forbannade sjukan.. Men vi ha haft kul och nu mar jag prima! Forsta kvallen var vi ut pa puben, men dom stangde tidigt eftersom man inte far servera alkohol i det har landet pa langfredagen, sa vi akte hem och spelade Skip-Bo och drack upp vodkan i huset... Hihi. (Jag vann for ovrigt.)
I fredags var vi pa road trip i Wicklow och sen halsade vi pa Julian i hans nya hus. Nu sitter jag for ovrigt aven hundvakt i en vecka eftersom Julian och Stew missade i sin planering och akte hem i princip samma vecka.. Men det gor inget! Jag och Jake har alltid sa skoj!
Igar var jag tillbaka pa jobb for forsta gangen den har veckan - och vad dott det var da! Ingen som vill bo uppe pa flygfaltet over pask! Bah! Men jaja - vi spelade sen Skip-Bo nar jag kom hem, for vi var lite trotta efter 2 dagars drickande och sightseeande. (Jag vann for ovrigt igen. :) Hihi..)
Ikvall blir det utgang igen . Dom andra kanske redan har borjat. Men jag sitter pa jobb jag. Och om jag tyckte det var dott igar - gissa vad det ar idag da! :) Men men , det ar ratt kul att vara tillbaka pa jobbet efter att ha vart borta sa mycket pa senaste tiden... :P Imorgon aker dom iaf hem mina gaster, och sen borjar det blir flyttningsdags for oss tva. Den 16de kommer vi fa veta vilken lagenhet vi ska fa! Vi har iaf bestamt omradet och husen! Northwood - precis som jag ville! I Carrington Park husen, som ar helt nya..! :)
Nu haller jag pa och planerar var sommarsemester till Sverige-Finland. Har planerat in en hel del grejer faktiskt redan. :)
Ja, glad pask allihop!


Hojden pa underhallning..

..ar nar Heuri ar i duschen och sjunger Happy Birthday for full hals pa portugisiska och sedan overgar till att jama..? Hahaha - aldrig varit med om nagot roligare.