McG

Happ.. Har man spenderat helgen pa McGruders igen da.. Haha.. Grymt med people pa fredagen, och grymt med bra rockband som spelade igar! Pixie, nu missade du allt nagot! Fast jag gick ju i och for sej hem lite tidigt (vid 12..?) eftersom jag fick sallskap av min pojk och skjuts ner till Earlsfort. Haha.. Kul att vakna upp imorse och ga ner pa jobbet och ata frukost. Pa sin lediga dag! Heh! Eh, well.. It happens..! Ska forsoka att inte ga dit imorgon iaf, pa min da andra lediga dag!

Var hemma i Finland och Sverige over midsommar. Valdans trevligt. Traffa familjen och vanner, och trivdes allmant bra. Akte till Ville pa midsommar, och vi spenderade den med att vara ute pa sjon, grilla och bada bastu. Och sa var det ju nagra ol ocksa forstas. Haha.. Men det gick sa fint sa, trots att man var utan Resorb. Var utan Resorb i helgen ocksa, och det daremot var lite jobbigt nar jag skulle jobba igar.. Och nar Carl sen tyckte jag skulle komma till puben (pa grund av alla band och annat som hande) sa bestamde jag att det var enklare att ga direkt till puben istallet for att ga hem. For annars hade nog lilla Laura sakerligen somnat pa soffan. Och der var definitivt vart att ga till McGruders igar! Band som spelade i varje horn, bbq utanfor, allmant bra gang. Borjade bli ratt bra med folk dar inne nar vi for dock. Kandes inte riktigt som att man var sugen pa en all nighter. :P

Nej, nu kurrar det i magen.. Och at some point maste man val dra sej hemat ocksa.. Hmm.. Jobbigt.. Men att sitta pa kontoret nar grabbarna jobbar var inte heller sa kul.. Trots att Ciara nog ar roligt sallskap.. hehe.. ska hjalpa henne med maten nu.. ;)

Little did I know...

...that having a nice quiet weekend was exactly what I needed!

Har tagit det lugnt hela helgen, och GUD vad skönt det har varit! Var ledig i fredags och åkte till Newgrange, helt otroligt kul och intressant. Lördags hamnade jag att jobba då Galyas son vart sjuk, men det var rätt lugnt, så det var helt ok. Plus att Nasir kom in tidigare till jobbet också, för jag kände mej lite krasslig. Och idag har jag äntligen sovit ut så mycket jag bara kan!!! Låg och drog mej i sängen - utan bakfylla, utan tider att passa, utan någon sorts stress! Helt otroligt! Gick upp, åt frukost, såg en film, gick på promenad, hamnade i parken, hem och städade, och nu sitter vi här, helt utmattade, helt mätta av maten vi just ätit och helt enkelt helt lyriska. Ja, jag iaf. Vi har alltså haft en helt vit helg! Well, det var ju Noelas sista dag i fredags, så vi var ut på en drink, men vi blev inte fulla och var hemma relativt tidigt, så ja räknar det som helt ok kväll ändå. Plus att eftersom jag ändå skulle upp och jobba, så kände jag inte av det heller... :P

Många som har undrat över om det har hänt något mellan mej och Pixie eftersom hon ska flytta, men nejdå. Ni behöver inte vara oroliga! Vi är helt ok! Visst är det ju tråkigt att hon flyttar, och det är jättetråkigt att försöka hitta någon annan rolig person att bo med.. Så egentligen vill jag ju inte att hon ska flytta.. Men det är billigare för henne att göra det.. Synd.
Det var två 50-åriga tanter från Slovakien och tittade på hennes rum idag, men dom var väldans mysco, och let's face it - Laura vill inte riktigt bo med två tanter ändå... Även om dom nu säkert är mer trovärdiga och pålitliga än många andra.. Men ehm.. Näh.

Hmm.. Vad jobbigt det är med människor som inte svarar på meddelanden.. Visst börjar jag bli van nu, men what the fuck?? Det finns väl en orsak till varför man hör av sej tillen människa, och sen svarar dom inte?? Hur schysst är det på en skala?? Tänk om man vill något viktigt då? Tror det är det här landet. Ingen på Irland har någonsin någon tendens till att ens försöka svara så fort man hör av sej. Visst, en stund kan man ju alltid vänta, men va fan.. Hela dagen? Flera dagar? Nej, nu får folk börja skärpa sej! Pixie brukar ibland inte ens ringa upp när man har ringt henne!! *suck* Människor! Håll koll på era vänner!! Ni vill väl ändå inte förlora dem?? Inte för att jag nu sitter vid telefonen och väntar på svar - jag har som sagt blivit van - men att bli ignorerad helt är ju inte heller så jävla roligt.

Anyway, enough bitching about that... Upp på jobb imorgon igen. Ska jobba på kontoret den här veckan.. Ska bli intressant faktiskt. Får se hur det går. Haha. Laura - kontorsråttan!! Det trodde jag aldrig! Vilken tur att det bara är i en vecka! Sen kommer jag hem till Skandinavien! Det blir ju som sagt en liten rundtur till många ställen, men det ska nog lösa sej! Jobbigt att stiga upp bara vid 4.30 dagen då jag åker.. :( Men det löser sej väl!

June's back!

Haha! Nu är det sommar igen! Hoh! Och det kommer både bra och dåliga saker med det..!

Varmt väder - förhoppningsvis.
Noela åker - jättetråkigt.
Åka hemåt en sväng - ska bli skoj.

Och så börkar ju alla roliga sommar aktiviteter också! Födelsedagar, festivaler, jobb, sol, bad.. åh, och allt annat roligt! Det var så fint väder idag! Helt underbart! Jag och Noela var ut på en drink efter jobbet, och vips, så sku man visst måsta gå hem.. Uschans så tråkigt. Det är ju så ljust ute nu, nästan som hemma, så inte vill man ju gå och lägga sej tidigt bara för att man ska jobba imorgon! Fast å andra sidan börjar jag ju först klockan 12.. Vilket ändå kommer att bli lite jobbigt, eftersom jag nu fortfarande sitter vaken. Men det är mycket saker som händer nu. Noela åker på lördag.. :( Kommer inte tillbaka. Så det är ledsamt.  Och så ska väl Pix flytta ut. Eller något. Jag vet inte. Så det blev jobbigt. Får försöka pigga upp mej själv med lite annat.. ehm... skoj. Hehe.. Tror inte det ska bli något problem. Haha.

Neh, nu blir det nog sänghalmen här innan jag sluddrar alltför mycket i nattmössan.