Goodbye Sweden, Hello Dublin!

Sverige, ta dej i röven! This place rocks! Fy fan, vad kul vi har!! :D

Eppu-peppu

Ja, då är man i Borås med sin korv då. =) Hihi.. Åh, här kommer hon att stormtrivas! Det är så himla fint när man går upp.. nej, ner... nej.. öhm.. TILL sjön! Man måste gå upp och sen ner, men tro mej när jag säger; så otroligt fint ställe att gå ut med hunden på..! Igår var det värsta fina vårvädret, och förutom att Eppu försökte sej ut på isen, så är det vår här nere..! Idag är det tyvärr lite mulet, men det är det ju nere i Borås. Och jag ska inte klaga, jag ska ju flytta dit det är ännu mer mulet.. hehe..!
Eppu har nu korvat ner sej i soffan (dvs min säng för tillfället), med huvuet på kuddarna.. Haha, vad söt hon är! Vad kul det har varit att vara med henne nu dessa dagar, och imorgon måste jag lämna henne igen.. =( Men jag får göra det mesta av dagen helt enkelt, så nu ska vi ut på promenix tänkte jag! =)


Sista natten nu! :D

Sista natten! Sista natten!! Oh my GOD!! Nu känns det. Eller.. Ja.. Det gör det nog, Sista natten på detta hotell. Det känns konstigt. Tomt. HÄRLIGT!! Jag åker snart! Om en vecka..! OM exakt en vecka kommer jag att ligga nerkrupen för sista gången på den uppblåsbara soffan nere i källaren hos Pixies mamma. Stiga upp några timmar senare och åka iväg till Arlanda.. Wow.. Det känns.
Och glad är jag! Äntligen! Efter alla om och men, efter alla motgångar och skit... Snart åker vi..! Jag vill skrika rakt ut!

Om bara några timmar skall jag också åka. Till Borås. Eppu sitter här på jobb med mej och Therese. Jag behöver inte göra så mycket eftersom jag bara är här för att kolla att det Therese gör blir rätt. Så ska vi åka buss till Enköping, därifrån vi förhoppningsvis får plats på tåget (alla hundplatser var uppbokade) till Herrljunga, och därefter blir det avsstigning i Borås. Linus går i skolan till halv fem, men ska komma ner på stan med nyckeln åt mej så att jag slipper vänta så länge på henne. Så ska jag och Eppu tjorva runt lite runt Hällegatan.. Hehe! SKOJ!

Nej, nu ska jag hjälpa lilla Therese med resten. Ringa Sanna och försöka få det löst med mailen genom att ringa Janne.

Djupt andetag och bara tänka på hur skönt det kommer att bli! Leendet sprinder sej över hela ansiktet!! :D


Nedräkning pågår!!


Åh, tiden den går rätt fort nu.. Alla hjärtans dag, den kom och den gick. Skulle ha varit trevligt att få blommor av någon söt liten kille, men så populära var vi inte..! Haha..! Men jag hade ju min Ängel iaf! Det var en rätt trevlig dag igår ändå måste jag säga.. Vi åt kladdkaka, glass med massor med bär, tittade på Supernaturel och hade allmänt mysigt. Tills jag åkte på jobb. Men det var ju inget ovanligt.. Haha...
Men nu är min sista arbetsvecka snart slut. Sista fredagen jag jobbar här! Någonsin! Eller, man ska väl aldrig säga aldrig, jag har ju fått höra att jag alltid är välkommen tillbaka hit, men jag tror ju på något sätt att om jag flyttar från Irland, så blir det nog inte till Sverige igen.. Men som sagt; man vet ju aldrig.. Men nu koncentrerar vi oss på Dublin. :D Den här helgen kommer att gå så fort, jag ska ju lära upp min "efterträdare"..! På måndag ska jag ner till Borås med Eppu då.. Ha några trevliga dagar där nere med min Linus.. Åker via Nappsu före jag kommer hem. Sen är det fest. Och oh my God, sen åker vi! Jag ryser så fort jag tänker på det! Förstå vad fort tiden kommer att gå! Jag längtar med varje fiber i hela kroppen..! Det känns som om energin samlas inom mej, och den vill verkligen inte ut förrän den står på Eire-mark...! =)
Jag sitter här och njuter av den kommande tiden.. Jag vet att det kan gå totalt på skit, jag vet att jag kan vantrivas, kanske inte hittar boende, eller jobb.. Jag vet att rikserna är många. Men jag kan inte låta bli. Så fort jag tar ett djupt andetag är jag gladare än jag varit på så mycket länge..! Jag känner mej ... kär..! Not a care in the world! Jag känner mej helt överväldigad och glad, och jag vet att jag svamlar, men vag kan inte rå för det! Jag kan säga det om och om och om igen..! Det blir bara starkare känslor för varje dag som går! Och nu gäller det snart.. bara 8 dagar kvar...! :D Ni skulle bara se leendet på mina läppar..! Jag stormtrivs i att veta att jag snart bor i Dublin, kan ni förstå hur jag kommer att känna mej när jag verkligen är där?? :D

What a week...!

Ja, då har man skidat då! Festat och skidat. And that's about all we did! ;)

Hur kul som helst hade vi, och visst känns det tråkigt att vara tillbaka i "vardagen". På ett sätt känns det ju bra också förstås, en vecka till med det gänget och man skulle nog ha krälat hem.. Plus att det bara är två veckor kvar nu tills vi bor i Dublin! Två veckor! Min sjunde sista natt på jobbet är på gång! Kan ni förstå?? =) The countdown begins! Och det känns nervöst. OTROLIGT nervöst. Det känns som om tiden bara rinner iväg, precis som den gjort dessa senaste månader. Jag jobbar den här veckan, sen åker jag med Eppu till Borås och sen har vi fest och vips så bor vi på Irland.
Jag sitter här, med knappt några gäster på hotellet. Bara runt hundra personer. Händerna darrar för att jag har abstinens på något att göra. Och inte bara därför. Jag skulle lugnt kunna och sitta med bokningar eller något, men kroppen har för mycket adrenalin av nervositeten, så energin flödar från fingerspetsarna enda ner i tårna. Jag vill göra något! Något så att nervositeten släpper! Springa ett varv runt kvarteret låter som en idé, men jag kan ju inte lämna hotellet. Det enda jag kan sitta och tänka på just nu är att jag snart är där! Snart lever jag drömmen på den lilla ön jag alltid velat bo på! Och då kan jag inte hjälpa det! Adrenalinet susar fram ur ingenstans! Fjärilarna i magen fladdrar så att jag knappt kan äta! (inte för att kocken hade lagat någon mat åt mej idag ändå... haha...) Men visst kniper det lite också på ett lite obehagligt sätt... Vårat boende sket sej. Visst, det hade jag nog på känn också. Jag hade dock hoppats att han skulle vara något att lita på till slut iaf. Ed fick aldrig tag på någon egen lägenhet, så vårt tillfälliga boende hos honom blir ju inte av. Han erbjöd förstås (efter att jag besviken "skällde ut" honom för att han återigen lovat något han inte kunde hålla) att vi kunde slagga på soffan med honom, José och Pablo. Visst, en soffa skulle duga utmärkt för oss, och jag känner ju José och Pablo så pass väl att jag vet att vi skulle klara av det ett tag. Men Ed.. Njäe.. Nu har jag fått nog av hans tjafs. Han säger att han vill ha tillbaka mej, men lyfter inte ett finger för att bevisa det, och när han väl försöker med något, så lovar han som sagt något han inte kan hålla. Även nu lovade han att vi kunde komma dit förrän han ens pratat med de andra två. Han skulle höra av sej idag om det efter att han pratat med dem, men .. haha.. att jag någonsin har litat på den karln? Och det som gör mej mest arg är att jag ändå inte är arg. Jag visste det redan. Att jag inte kan lita på honom. Men jag försökte ändå ge honom den chansen.. Och det som känns så hemskt är att vi ändå är beroende av det där erbjudandet. Vi HAR ju ingen annanstans att bo. Oh, FUCK!! Men jag får försöka vara positiv helt enkelt. Jag flyttar ju dit iaf! =D
And God is it gonna be good!


Björnrike!

Åh, vad skönt det ska bli! Jag har just cyklat (hör och häpna i sej) ner till jobbet med en superstor bag som ska med. Pixie kommer imorgon bitti med en lite mindre bag, och sen har jag mina pjäxor, skidor och spriten redan på jobbet. Har vi lite att bära på imorgon eller?? Haha! Men det ska nog gå bra! Bara vi kommer till bussen, så är det bara att luta tillbaka (och "njuta") av den 6 timmar långa färden upp till Vemdalen. Bah! Men det får det vara värt! :D Hehe! En veckas skidande, after-ski och trevligt umgänge! Gotta love the winters! ;)

24 dagar kvar!!!

:D

Idag laddas Supernatural.
På söndag är det Björnrike som gäller!

OCH OM 24 DAGAR ÄR DET DUBLIN!!!! :D