Helt slut

Snacka om att ha en helspäckad sista vecka på jobbet.. Igår fick jag jobba 2 timmar extra på bakfyllan, och ikväll kom jag inte hem förrns 01:45.
Ajajaj..
Tur att man bara har en vecka (drygt) kvar!

Vårkänslor?

De flesta bloggar och mina vänner har fått världens vårkänslor, och har börjat pynta med ljusa vårfärger hemma och är allmänt preppiga.
Jag är också preppig.
Inför flytten.
Men lite tråkigt är det inte få "våra" upp lägenheten inför denna ljusare tid på året... Massor med inredningsbloggar har roliga tips och i butikerna är alla inredningstidningar färgglada och bara sticker en i ögat så fort man går in.. Jag vill bara handla upp hela bunten och sitta och bläddra och sen börja dona hemma..!
Men, jag får nog hålla mej och vänta tills vi hittar en lägenhet efter flytten. Som by the way det bara är 2 veckor kvar tills! :)

Sommarregn

Haha, ibland är det här landet alldeles förträffligt roligt.
När jag steg upp en timme sen var det strålande solsken, och efter att jag låg och drog mej ett tag kom jag på den fina idén att sätta mej ute på balkongen och ta in det fina vädret.
Tji fick jag dock när jag äntligen hasade mej ur sängen för att sätta mej ute.. Jag var ute i 2 minuter och himmelen öppnade sej. Och vad det regnade sen! Men det var ett sånt där fint vackert sommarregn. Ett sånt där som man ser solen i bakgrunden, och dropparna är stora och när regnet sen har slutat så doftar det sommar... Mmmm.... :) Och nu är solen framme igen, och jag ska ta mej ett nytt försök att somra till det lite!

Fifty-fifty

Ojojoj.. Nu börjar det faktiskt slå mej. Hemma är det mesta packat. Bara lite små grejer kvar, men det ska inte vara så svårt att få det packat i slutet!
Varje gång jag sitter här och ser ut över vår semi-tomma lägenhet så vill jag bara att veckorna ska gå så fort och att vi kan flytta nu!!
Men igår när jag var på jobb (efter tre dagar ledigt) så slog det mej att jag verkligen är på väg och att jag måste lämna mitt fina hotell.. Kommer att sakna stället så! Det här är nu andra gången jag behöver lämna ett jobb jag verkligen gillar - och där de verkligen skulle vilja att jag stannar och vill ge mej en befordran. Men, vi har bestämt oss för flytt, och jag är säker på att jag kommer hitta nåt kul när jag är hemma! Känns lite tråkigt dock, att jobba som manager på det här stället hade vart jättebra för min CV, och hade verkligen vart kul.. Hmm... Åh, suck, skärp dej Laura! Jag ska flytta hem, och det ska bli så kul! :) Jag får ju jobba som manager nu de sista två veckorna, de har nämligen inte lyckats hitta någon ny för varken manager eller supervisor jobben.

Baaaath.....

Idag har jag avnjutit ett varmt långt bad, riktigt finessat till det, och nu sitter jag och njuter av ett glas vin och lite Vänner. Mmmm...
Ibland är det alldeles ljuvligt att vara ledig..


Upptäckt

Hmm.. Jag kom just på att nu när vi flyttar hem, börjar nya jobb och spenderar förmodligen en förmögenhet på själva flytten, så blir det inte mycket till semester för vår del i år. Lite smågrejer är inplanerade, men ingen full semester.. Här på Irlandet är det nämligen väldigt enkelt att ta ut sina semeterdagar, man får dom nämligen direkt när man jobbar.. Behöver inte vänta till nästa år etc, som fallet var när jag jobbade hemma.. Och det mesta i pengaväg vi sparat ihop under senaste tiden kommer ju som sagt att gå till flytten. Själva biljetterna är ju bokade förstås, så det är inga problem - men vi har också ca 300kg grejer som ska skickas över, plus att det ska betalas hyresförskott osv. Hmm.. Inte för att jag behöver semester i år, inte egentligen. Jag menar, efter över 3 år i Dublin, med i princip 10 soldagar under hela den perioden (överdrift, jag vet, men ni förstår nog poängen), så ska det bli såååååå kul att vara hemma en hel sommar. Solsken, grillning, sitta ute under fina sommarkvällar och dricka vin, festivaler, bada i havet (!) osv. Just nu känns det som att de här sista tre veckorna inte kan gå långsammare.. Men det är klart, nu börjar det ju bli dags att säga adjö till alla kära vänner jag träffat här.. De kommer att bli så saknade! Men jag säger som när jag flyttade hit: mina vänner är fortfarande mina vänner, oberoende av hur långt ifrån varann vi bor!
En sak som inte kommer att bli så saknad dock, är vädret..


Friskis & Svettis

Tjohoo..!
Har blivit (nästan) helt frisk igen!
OCH jag har börjat packa inför flytt...! 6 lådor har blivit packade, och än så länge är det bara lite över 90kg.. Hmm.. får se hur mycket det blir till slut, men so far - so good. :) Lite smått nervös inför slutsumman, men det ska nog gå bra.. Men det är en bra work out att packa och tejpa lådor - speciellt som jag behöver få lite energi tillbaka efter att ha legat i säng i flera dagar.. Nu är dock både lådorna och tejpen slut, så vi behöver inhandla mer.
Nu ska jag dock se på lite Vänner före sängdags och mysa lite med min pojk.