Snart är det jul

Idag har jag checkat ut Beyonce's crew från hotellet. Jag bryr ju mej inte ett dugg om denna sorts artister, och vet knappt hur damen ser ut, men visst ar det lite kul när det kommer kändisar till hotellet. Ja, nu bodde ju inte damen själv hos oss, hon bodde inne i stan, men hennes back up singers, dansare, tekniker, band etc etc etc etc bodde hos oss. 70+ rum. Snacka om att det var stressigt att checka ut alla mellan 0700 och 0900, när halva gänget en halv timme senare kom tillbaka för några timmars sömn till eftersom deras flyg var försenat. Ok, tyckte vi och checkade in halva gruppen igen. Och två timmar senare var det dags att checka ut dom igen.
Jojo. Ibland är det kul det här med att jobba på hotell.
Storm var det alltså. Så flygen blev försenade. Det lade sej lite på eftermiddagen, men det tog mej ändå 2h att ta mej till Jacek idag.
Det är bara att inse. Han bor långt ut i ingentans. Det har inget med väder eller vind eller strejker att göra. Han bor långt ute i ingenstans. Punkt.
Imorgon får han lov att komma hit.
Har iaf myst hela kvällen, vilket behövdes efter dagen.. Och nu är han på jobb igen, och jag är hemma och funderar på att försöka sova. Jobbar inte förrn sent imorgon, men man vore ju duktig om man lade sej tidigt idag. Så man kunde gå upp tidigt imorgon. Och gå ner på stan. Och se vad man skulle kunna handla för roliga julklappar till folk. Lönedag på måndag. December på tisdag. Snart är det ju jul.

Comments

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback