Pi - ye French bastard!

Ja. Jag var ju som sagt otroooooligt trott igar. Mina ogon ville inte hallas oppna. Sa nar jag kom hem skippade jag min joggning och foll i sang. Gick upp pa kvallen da Harry hade lagat middag, at lite och damp sen ner i sangen igen. Ungefar en timme senare vaknar jag av att nagon later som om de ska spy och Linda kommer inspringande i mitt rum.

OK, har borde jag kanske forklara en liten sak. Sen i sondags har det luktat valdigt konstigt i varat kok. Jag stadade i sondags, och trodde forst det var dammsugarn som luktade konstigt. Och det borjade bara lukta mer och mer medan jag stadade. Na, jag oppnade altandorren, Linda och jag tvattade ur bada sopisarna, och jag tande ett doftljus. Ja, det blev ju snappet battre, Sa vi trodde det var lost. Nehej. Nasta morgon var lukten fortafarnde dar.. Det var valdigt irriterande, och nar jag kom hem repeterade jag det vi gjort pa sondagen. Pa tisdagen fattade jag att det nog inte var dammsugarn eller soporna. Det luktade konstigt bakom kylen. Och da ar konstigt en underdrift - det luktade spyor. Men nar jag flyttade pa kylen sa hittade jag inget som kunde ha legat och ruttnat dar bakom eller under. Men jag ar helt saker pa att det var dar det luktade ifran. Linda la fram teorin att det var en mus eller nagot som hade dott i vaggen bakom kylskapet. Hmm.. Jag tyckte inte riktigt det luktade sa, men sen var det ju ett tag sen jag bodde pa Aland och hade rattor/moss i vaggarna under vintern, sa jag gick med pa den iden.

Igar da. Ja, da hade Linda och Harry ocksa tagit ut kylen fran vaggen, och inne in under kylen i ett kylfack eller vad det heter vid kylmotorn, lag Pierres spillda mjolk fran i lordags. Han hade spillt ut mjolk i kylen, men "tvattat ur" den (sa han iaf). Men lite av mjolken (eller ratt mycket om man ska ga pa Harrys spyljud), hade runnit ut och in under vid sjalva motorn, och dar har det legat och blivit surt.. Och usch och fy, sager jag bara..! Jag gick forstas inte upp nar Linda sa trevligt kom och meddelade deras upptackt, men jag kan tanka mej hur ruttet det maste ha varit. Pi fick komma ner och stada ur hela kylen, och imorse luktade det faktiskt helt gott i varat kok igen!

Jag sager bara det, fransman ar superjobbiga att bo med, och grisiga. Bla.

Comments
Postat av: Madde

hahahaha... dock förstår jag er irritation. men det var rolig läsning. :)


Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback