Hyvä Suomi, Heja Sussi!!

Min Susie Q har vart här i helgen, och gud vad kul det har vart! Sightseeing, pubar, tour till Cliffs of Moher, Guinness Storehouse, pubar igen.. haha.. Nej, ärligt, det var så kul så! Hon åkte hem imorse, bara för en liten stund sen, och usch vad tråkigt det var då.. :( Jag kunde ha haft henne här lite till... Men, det kommer väl fler gånger! :)

Finland vann ju förstås VM-brons i helgen också.. Hehe. Mot Sverige. Hehe. Hmm, vad säger du om den då Danne? :P Hih! Vad spö ni fick!! Nej men, tack för en god match, och vi ses igen nästa år..! Haha! NI har ju fotboll på kommande, så ni ska inte vara ledsna!!

NU ska jag hoppa i duschen, så man för en gångs skull skulle hinna i tid till bussen så man slipper gå på jobb..? Kanske man får en liten glimt av sin kära idag då månne? Hmm.. Kan hända att så inte är fallet, och det vore ju tråkigt... Var några dagar sen nu.. :( Men inte ska vi hänga läpp för det! Solen skiner idag iaf! Hehe!

Comments
Postat av: Lina

Vem är den kära? Hallå, upp date!!

Postat av: Frida

Hihi.. jag vet! ;) Å tack för det långa brevet hjärtat! Så kul, så kul att höra hur du har det, det verkar verkligen inte gå nån nöd på dig.. =) Skriv snart igen å berätta mer! Puss å kram snäckan!

2008-05-19 @ 21:40:28
Postat av: Daniel

NEWSBREAK:
Finland har gjort det igen. Blivit ertappade med EPO. Denna gång är det de finska lejonen som har fuskat.. Detta gör att de aldrig mer får deltaga i ett VM av någon sort..

2008-05-26 @ 19:25:34

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback