Dublin by day då...

Happ.. Har man börjat jobba då..
Usch, så jobbigt...
Men ack så nödvändigt...
Det började tryta lite med pengar för oss förra veckan.. så vi tog oss i kragen och skaffade oss ett sånt där penga-indrivande sysselsättande göra... arbete liksom... Haha.. Jobbet vi "fick" via John på Kilronan Guesthouse, samt Casinot bredivd, och möjligen lite till.. Det är väl inte idealet precis, men det är helt sött... Varit lite jobbigt att stiga upp vid 07-tiden tre morgnar i rad, men nu har vi två dagar ledigt, så det ska bli skönt! Guesthouset är ett gammalt sött hus med heltäckningsmattor och Park Inn-liknande personal... haha.. Dvs många nationaliteter som jobbar där...! Vissa helt roliga, andra mindre kul (om man säger så)... Familjen som äger stället äger massor med andra ställen runt om i Dublin, så tills vi får heltidsjobb ska vi jobba runt lite.. Men so far so good.. Enligt min meing iaf.. Men jag försöker ta det lite med en klackspark också, för vi är ju inte riktigt här för att göra karriär, även om det nu skulle kunna vara en idé ifall man fastnar här, men vi vill ju leva lite också..! De flesta som jobbar där är helt trevliga, och det har gått fort att komma in i det också.. Nästan så det är skönt att jobba igen... Haha... Däremot är mamman i familjen en jävla kärring! Förlåt uttrycket, men det är hon... Hon är en kvinnlig Kerim.. nej, hon är VÄRRE än Kerim.. and that's saying something!  Hon slog och skrek och skällde på sin personal... Usch! Jag som är van med Kerim kände dirket att hon var ströd någonstans, men Pixan vart lite mer stött.. Med all rätt föstås, men ... Äh, det var den där klacksparken igen då.. Äh, bara man undviker henne och tar henne på rätt sätt så ska det väl gå "bra".. Där är väl skillnaden mellan henne och Kerim; hon är typ aldrig på Guesthouset, så det ska nog gå rätt bra att undvika henne tror jag!!

Haha... Usch, man blir ju skadad av allt öldrickande här borta.. "Bryr sej" mindre.. eller vad man ska säga.. Man tar det rätt soft här borta.. lugnt.. tar det med en klackspark..! Haha..!

Helt klart bästa beslutet jag gjort hittills! Flytta hit med min Ängel! :D

Comments
Postat av: sussi

Hej hopp! Roligt att läsa vad du har för dig, men vore kul att höra lite mer om hur stan är, jobbet osv. Är ju nyfiken på hur du har det? Kramar!

2008-03-10 @ 20:14:37

Comment here:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback